Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Škoda, že si dostal takové mrzaky klony. Jestli to bude dobrá genetika, tak se vzpamatuji a bude to dobré. Pěstování je koníček a pokud tě to baví, tak sám musíš vědět co kytkám dělá dobře. Já v hlíně nepoužíval po několika letech už ani pH metr. U nft jsem opět oprášit pH a EC metr.
Taky ti držím palec a jsem zvědav jestli stakovymi klony uděláš dobrý výsledek.
Vypadá , že je to na dobré cestě .....zajímala by mě teplota v boxu
Hlavně žádnej stres !!!
Pokud se nepletu thread s těmito led panely , tady ještě nikdo nedokončil
Když vlákno dokončíš , nejspíš budeš průkopníkem 🙃🤫
Kdyź neumre rizek tak je to vzdy na dobre ceste..teplita je jako venku kdyz sem to naposled meril tak 23 stupnu...stresss co to je???ne teda tAdy to asi nedokoncil....prukopnik dibry slovo
Zatim to roste dobre to nejhorsi maj rezy za sebou ted uz jen to hezke doufejme ze to tak pude na vsech frontach
Promazavat nic nebudu at aspon lidi co sem kouknou si udelaj nazor takhle zasrat tema podle me je na to karma libi k+ nelibi se ti prispevek k- ja to tak delam delejte to vsichni tam se muzete vylivat srdce jak chcete tot muj nazor
Filantrop hahaha smich
Foto 11 den 18/6
Nenecham si vzit svuj klid....možna to znas a vis jak to mam hozeny...