Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska bol den D . Prebehla kosa a dievcence uz spinkaju na netopierou
4apol hodiny sme to cistili s priatelkou , neviem si predstavit ze by som toho mal viacej 🤦♂ Ale buduce kolo bude ☝
Pravdupovediac, myslel som ze toho bude viacej ale teraz to vyzera ze ak pojdem cez 200 g mozem byt kludny .... pripisujem to hlavne vysokej (VYSOKEJ) teplote , mal som aj cez 36 ale tu u nas su brutalne horucavy
Dalsi poznatok, sensi skunk od sensi seeds uz nikdy viac a to odporucam aj vam , vsetky 3 vytahane a riedke.....
Pridavam aj foto toho najvecieho chudaka sensiho a celku
Mozte tipovat 😎😎😎
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Caute , dneska ostrihane , mam to v poharoch a zvazene.... vysledok je ubohejsi nez som cakal, gratulujem za presny tip aladinxxx , je toho 139 g a este si myslim ze co to pojde dole trosku
Skunky su uplne o nicom , riedke , tuto odrodu nepojdem uz urcite zato purple budovia boli pekny , co uz prvy krat je prvy krat....
Do dalsieho kola pojdem objednat semena bud tyzden nech jak sa vratim z dovolenky ma budu cakat v schranke a rozbehnem dalsie kolo hned.... bude to minimalne 12 ks idealne 16 + pokusim sa vymysliet nejako vyvod vzduchu von
-mel jsem taky Sensi Skunk od SS-vypadal o trosku lip ale v podstate byl stejnej.
-nebrat!
-udelal jsem 350g pod 400W,myslim ze taky zacinala vedra.
-zamakej na tom a hlavu hore!
Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..
Caute caute, ako snazim sa, robim co mozem aby som rozbehol druhe kolo, takto poviem, objednal som 10 ks purple bud a 10ks master kush, dal som to klicat a plus 2ks lemon haze vysli 2 ks dokopy, pisal som im do sensi seeds (white label) co to ako znamena, do 3 dni mi poslali 10ks master kush vyklicalo mi az 1 semeno, takze dokopy mam 3vyklicane semiacka, som s toho zufali , a klony tu nema nikto , a objednavat dalsie semena uz asi ani nema vyznam lebo zas by to bolo natesno jak aj toto kolo kedze na vianoce idem naspetnna slovensko , cakam do soboty , dufam ze mi vyklici nieco..... ✌