Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem jel na zahradu a jak psal SMOLA33 o něco vyrostly teď mají 23cm myslím že moc nevyrostou jelikož "paldy"jsou v plném proudu tedy na tu Amnesii ta je více obsypaná než autopilot viz obrázek
Ale naštěstí sem před 14-ti dny zasadil pro mne neznámé wappy ty rostou pěkně na balkoně a ty tam i nechám jen jednoho jsem dal do foliaku,tak uvidím...moc jsem to že začátku přeháněl s láskou proto zakrsly a jedna je asi spálená 😔
Jojo kup si mazara, roste pěkně 😉nech naklíčit ve vate a pak rovnou do země 😉 když nic neposeres tak budeš mít stromy jako já 😁😁už mám 120-140 cm a už tvoří pomalu květy, doufám že vyrostou max 30 cm
Zdar, ako tak kukam na tu fotku tak by má zaujimalo či nemáš náhodou problémy s pH zálievky keďže kraje listov sú take aké sú
No tak to si myslím taky..když jsem tady listovat a zkoumal čím to je máma má na zahradě špatnou vodu což je divný je to u krásný přehrady,ale je to tak budeš mít pravdu,zbytek kytek zalívám pramenem který teče přímo ze země z Krušných hor kde makam,tak jsem si naplnil barely 😁 sem si říkal že mega čiští vodu neseženu,a ty jsou právě v cajku,neboj druhý kolo bude lepší..a prosím tě ukaž mi ty tvoje rakety musí být zase o něco víc nadupaný
Zdravíčko dnes jsem navštívil zahradu u mamky a vypadá to spíše na síň zmaru..amnesie má 25cm ale zase pěkně kvete,autopilot se dostal z těch osklivejch listů začal jsem zalévat přírodním pramenem který teče z Krušných hor viz.foto
Pak jsem byl u babičky ve foliaku a ty samí modely Amnesia,pilot akorad v jiným stádiu a růstu je o dost větší Amneska
Pak jsem byl doma a balkoně rostou 3 Wappy ale nejsou nějak moc rozvětvený neznám důvod 😁
1.amnesia-51 dní old
2.pilot-51- dní old
3.Amnesia-51 dní old
4.wappa-19 19 dní old
Pramen z hor 😁
Původní příspěvek od Mara w2 Zdravíčko dnes jsem navštívil zahradu u mamky a vypadá to spíše na síň zmaru..amnesie má 25cm ale zase pěkně kvete,autopilot se dostal z těch osklivejch listů začal jsem zalévat přírodním pramenem který teče z Krušných hor viz.foto
Pak jsem byl u babičky ve foliaku a ty samí modely Amnesia,pilot akorad v jiným stádiu a růstu je o dost větší Amneska
Pak jsem byl doma a balkoně rostou 3 Wappy ale nejsou nějak moc rozvětvený neznám důvod 😁
1.amnesia-51 dní old
2.pilot-51- dní old
3.Amnesia-51 dní old
4.wappa-19 19 dní old
Pramen z hor 😁