Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od eňo ňůňo musi?nemusi!hlina ma ziviny v sobe a tem prckum to bezpecne staci.
neni to nazor,ale praxe.je to zbytecny a muze to snad i byt kontraproduktivni.
ja treba hnojim mezi druhym a tretim tydnem rustu.to ale ty kytky musi vykazat nejaky rust.
ty jeho se zatim moc neprobraly,takze hlavni,co by ted mel udelat,tak jim dat chvilku pokoj.
Co jsem četl, tak hlínu si sám namíchal, takže pochybuji, že to bude nějak předhnojené. Já jedu v lightmixu, ten je předhnojenej snad na týden a hnojím hned od startu. Podle mě tam právě chybí hnojivo. Normálně bych je hnojil a samozřejmě upravoval ph, já upravuji na 6,3.
Jinak pestuju podle lunarniho kalendare.mesic ma vliv na kytky. Do dalsi zalivky pridam biobizz grow a pak zmerim ph vytoku.podle kalendare vychazi hnojeni na nedeli,uvidim jak bude proschlej substrat.kdyztak to odlozim
no vidis,uz ti to jede 😉...
takovy kouzla a cary s mesicem.no,proc ne.kdyz muze mit vliv na priliv a odliv,co by nemohl mit vliv na kytky.
hlavne,ze te to bavi a delas to pro radost.to se mi osobne na tobe dost libi.
Pratele...meril jsem ph vody z bonga,je tam asi 5dni a parkrat huleno..no ph kleslo na 6.6.asi s tim budu zalejvat jednu kytku.ve vode je stejne popel z huleni a ten je snad i dobrej na zalejvani.
Zastipnuto 7/8.jednu jsem nechal,kdyztak ji ohnu.napadlo me (je to teda kravina,ale z prdele..)kdybych ji zastip a nechal zakorenit ne ten zastipek,ale vrch kytky,pak ji ohnul do oblouku a zasadil ten vrch a mela by 2 koreny (: nezkousel nekdo neco podobnyho??.napadlo me to kdysy kdyz spodni vetev neak lezela na hline a zacala poustet korinky
Ph odstate vody mam kolem 8.pridal jsem biobizz grow 2ml/1L a ph kleslo na 7,55. Zaltita jen jedna kytka(jsou stale dost vlhky uz tejden asi) a na vytoku bylo ph 5,88.takze s ph jsem spokojenej
prcky zalevam min a casteji.svedci jim to...
ph vstupni vody se pohybuje u me po namichani hnojiv kolem 6.5.kdyz premrstim doporucene davkovani,tak i min.
jinak hlinu mam ph 5.5-7...klasiku ze zahradnictvi pro bylinky.nikdy nebyl problem.snad ti to pomuze.
peace