Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pro vsechny, kteri ke mne chodi na prodejnu nebo se teprve chystaji
Dnes mi zprovoznili na prodejne platebni terminal, tudiz je mozno platit i kartou
Konecne
Jeste to dam ke mne do vlakna.
Novina od GHE, bio Calcium a Magnesium, cca do tydne dostupne.
ghe Calcium Magnesium 0.50L - 259,-
ghe Calcium Magnesium 1L - 369,-
ghe Calcium Magnesium 5L - 949,-
ghe Calcium Magnesium 10L - 1.799,-
Kdo ma zajem, tak mi napise, at muzu udelat hromadnou objednavku
Původní příspěvek od sakumprdum Zdravim,jake jsou ješte typy svetel wataž a ceny?davate i záruku na toto zboží většinou to není levna zaležitost diky s pozdravem
Frynk tu ma nekde vlakno kde to ma dokonale popsane i s cenama.
Je to super, 600W . V podstate jde o to, ze co svetlo, to original. Je v planu, ze se rozjede seriova vyroba nekolika panelu, vyber pak bude klasicky podle velikosti pestebniho prostoru.
Ahoj, mel bych zajem o LED do prostoru 150x150. Jednalo by se o rust i kvet. Ten rust ovsem pouze minimalne, jelikoz predpest bude realizovan jinde. Wattaz bych si pradstavoval kolem 500-600w...
Jaka by byla cenovka a termin dodani?
Tak první světlo mám v obchodě, kdo má zájem může si přijít prohlédnout ke mně na prodejnu
Technické údaje:
- výkon 500W - 8 čipů, 3000k, 80 CRI
- Deepred 60 čipů, 660nm, 50W
- 6x čtvercová optika pro optimální rozprostření světla do stran
- 2x kulatá optika pro důkladné prosvícení do hloubky
- zdvojený napájecí zdroj chlazení pro maximální spolehlivost, použity nejúčinnější zdroje (Meanwell HLG)
- světlo je opatřeno provozní a náhradní pojistkou
- možnost regulace výkonu po 50W
- součástí řetízek na zavěšení světla
- váha světla cca 10 kg
Právě mi dorazilo od GHE Calcium Magnesium
Popis:
GHE CALCIUM MAGNESIUM poskytuje koncentrovaný vápník a hořčík ve vysoce biologicky dostupných, čistých a rozpustných formách, které neucpavají kapiláry. Může být používán i s jinými hnojivy. Může také pomoci při potlačení sekvestrace vápníku při růstu v kokosovém substrátu s použitím organických živin.
Upozornění: Nepoužívejte s minerálními živinami GHE: již obsahují dostatek vápníku.
Dávkování:Použijte 1,5 ml na litr vody pro většinu aplikací včetně ekologických a vysoce náročných plodin.
Při používání reverzní osmózy přidávejte 2 ml na litr vody před namícháním živného roztoku.
Při pěstování v kokosovém substrátu použijte 1 až 1,5 ml na litr a zalívejte tak aby bylo médium mokré (do nasycení). Nepřetržité používání může být užitečné pro rychle rostoucí druhy.