Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau je tu 38. Den květů, parazity jsem snad zneškodnil. Na kytkach to snad velký následky nenechalo, jen mi začli žloutnou listy hlavně ve vrcholcích, nevíte čím to může být ? Málo hnojky nebo hodně 😁? Dávám 2 ml /l alfa bloom.
No vzhledem k tomu ze hnojis jen na kvet a spolehas se ze mas predhnojeny substrat tak bych rekl ze jim chybi grow slozka. Koukal jsem na tu tabulku plagronu a prijde mi to jako kravina. Pokud te bavi se rochat v hline tak bych priste zkusil lightmix (idealne s kokosem 50na50 mix)a jina hnojiva. Treba BCUZZ, JIBD, bylo by foto celku?
Tak mám tu ještě od plagronu alga grow ale to je asi blbost dávat ne ? Asi máš na mysli něco jiného . Každopádně teď mi hnojka dochází takže něco musím objednat mám už to doject tímto co jedu nebo koupit něco jiného ?
Ted uz to blbost je davat grow slozku tu si mel davat predtim. Asi bych to uz neresil a koupil jiny hnojiva. Doporucuju ten b.cuzz (kup nejakou 2slozku a k tomu pk13/14, pokud chces utracet tak k tomu maj samozrejme 1000 doplnku ) a nebo jungle in da box.
Jak chces je to na tobe.