Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
(Foto za 12 dní, 6.týden květu, Odhaduju tak 3 a půl týdne do sklizně, Herer 2,5 týdne)
Zítra už provedu poslední hnojení Amnézií (10ml na 1,5 litru) Pak tam budu lejt chvíli vodu, pořádně to propláchnu, za několik dní přidám trochu Canna flushe (přípravek na rozpad hnojiva v kytkách), pak zase nějakou vodu a snad budu mít konečně pořádnou chuťovku. Možná by se někomu zdálo brzo to už přestat hnojit, podle mě je to ale dobrej nápad, výnosu by to nemělo ubral ?! ne.
A ta jedna větvička nějak neboptná, ale pokus dobrej.
Co by se asi tak při nejhoršim mohlo stát ? Podle mě skoro nic. (možná o 10% nižší výnos ? nevim) Zatim jsem to vždy propláchnul třeba i 10 dní před sklizní a stejně to mohlo bejt lepší. Tentokrát se chci pojistit.
Už je to těsně před květem, tak jsem ostříhal spoustu listů, protože jsou zásoba živin a kytky se mi zdaj pořád nějak moc zelený ! Akorát stonek zežloutl, jak kdyby to zatim žralo hlavně jeho.
Trochu se toho bojim, asi prostě ostříhám úplně všechny listy, mimo těch co rostou přímo z palic a bude to.
To by mohlo vyjít ne ? hlavně ať už palice nemůžou vyžírat listy, stejně bych pak hulil hnojivo.
Yes, palice už začínaj pořádně žloutnout a nevidim žádnej náznak překvetení, takže tentokrát snad bude chutná sklizeň.
Fakt pro všechny co to čtou, když máte velký hovada, nahnojený že i stonek je tmavě zelenej, tak začněte proplachovat klidně 3 tejdny před sklizní a necpěte tam už žádný hnojivo (ani postřik proboha) pak když se to povede, nemusíte hulit hnojky.