Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsichni kdyz sem zacinal s pestem valil jsem noname klasicky za oknama a dosvicoval klasickymy teplou a studenou zarivkou co sem mel nad akvarkem.pokus se dolozit nake foto mivam i za oknem klasicky dane co davam ven nebo do stanu loni byl big bad.super lemond haze a musim uznat ze i pak kdyz se daly do stanu chutna dobre hnojiva atami tust a kvet plagron a tet mam druhy rizky co delam ty mam poprve v bubbleru a prv i rizky sem mel do hliny a sly a zarivka staci na klony
Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím,
Odo: kostičky namáčím na cca 24h do upravené vody, do které dávám 1ml/l Root Juice. Vodu upravuju od oka, podle kapiček na měření pH, ale už jsem řezal i u kamaráda a tam byla voda bez úpravy, kostičky namočené cca deset minut a řízky se chytly taky 😉
Žárovka - keramické topení do líhní 😉 mám postavené vzhledově šílené, ale funkční topení, složené z této žárovky, PC větráku, trafa a dvou "L".
Jinak díky za zájem, vážím si toho
Ahoj,
hele to vypada moc zajimave...do budouca budu resit box,ktery bude v zime na chladnem miste a zaujala me zarovka jako primotop :-) Mas nejaky konkretni doporuceni a meril jsi jak se meni teologa v case v boxu vzhledem k okolnimu prostredi?Fakt by me to zajimalo,protoze budu neco podobnyho taky potrebovat :-) A nebo jsi uz vykutil za ten rok neco jinyho a efektivnejsiho?
Diky moc za odpoved
Ahoj,
hele to vypada moc zajimave...do budouca budu resit box,ktery bude v zime na chladnem miste a zaujala me zarovka jako primotop :-) Mas nejaky konkretni doporuceni a meril jsi jak se meni teologa v case v boxu vzhledem k okolnimu prostredi?Fakt by me to zajimalo,protoze budu neco podobnyho taky potrebovat :-) A nebo jsi uz vykutil za ten rok neco jinyho a efektivnejsiho?
Diky moc za odpoved
....tohle bylo k prispevku 50....nechapu proc se to postlo s quotou na uplne jiny prispevek..
Zdravím, měřil jsem jen orientačně, časem jsem sepnutí topení dál až cca 1/2 hodiny po zhasnutí a vypínal taky nějaký čas po sepnutí lampy. Nyní už jsem to vychytal lépe, udělal jsem si z nerezu podložku na nožičkách, na které mám zespodu nalepený topný kabel - taková bytelnější topná podložka 😉 zapojenou přes jednoduchý" stmívač " . Nyní tam mám řezy na out a rovnoměrně rozložené topení bylo nutné. Nyní je topná žárovka pověšená ve velkém boxu, těsně pod objímkou výbojky a v " noci " na ní fouká ofuk lampy - i v boxu 60*60*160 dokáže zvednout teplotu ze 14 na 17-18°C
Ps: nejde komentovat jednotlivé příspěvky, vždy se guote + tvůj text zařadí nakonec 😉
Diky moc za odpoved ;-) Jsem ted trosku pogooglil a vratim se na stredni a asi si vyrobim keramickou troubu a tim to vyresim...
Sezenu nejakou keramickou trubku,wolframovy vlakno a napalim tam nejaky Ampery :-) Diky a mej se
Původní příspěvek od Pítr90 Zdravím, měřil jsem jen orientačně, časem jsem sepnutí topení dál až cca 1/2 hodiny po zhasnutí a vypínal taky nějaký čas po sepnutí lampy. Nyní už jsem to vychytal lépe, udělal jsem si z nerezu podložku na nožičkách, na které mám zespodu nalepený topný kabel - taková bytelnější topná podložka 😉 zapojenou přes jednoduchý" stmívač " . Nyní tam mám řezy na out a rovnoměrně rozložené topení bylo nutné. Nyní je topná žárovka pověšená ve velkém boxu, těsně pod objímkou výbojky a v " noci " na ní fouká ofuk lampy - i v boxu 60*60*160 dokáže zvednout teplotu ze 14 na 17-18°C
Ps: nejde komentovat jednotlivé příspěvky, vždy se guote + tvůj text zařadí nakonec 😉
Jinak presne do podobnyho boxu to budu potrebovat akorat vyska bude 170...ja mam 200W COB jen s pasivnim chladicem kterej dokaze vyzarit do okoli dost tepla,ale v zime to bude malo no...