Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc pěkné, prošel jsem celou diskusi a musím říct, že Ti to vyšlo pěkně Taky koupím CFLko. Buď tu 55W nebo 85. Nyní zatím roste, tak svítím 6500K LED žárovku 12W ale na ten květ by to chtělo něco lepšího no. Měj se
ahoj, moc pěkný ;-) zajímalo by mě, jak moc ti to šlo citit v květu doma? Hodně, trošku, fakt vůbec? s micrem jsem si hral před par rokama a chtěl bych zkusit zase, ale smrad me trapil ale fakt ze to jsem nemel zadnej filtr, zajima me jestli je realny to v mistnosti třeba vůbec necítit. díky
Toš abych pravdu řekl, tak jsem očekával minimálně tak okolo 25g. Jestli tohle je 12g, tak už teď se bojím toho, co sklidím já. Nicméně budu sledovat ty tvé ledky, tam to bude jistě o level jinde
Moc pěkný. Souhlasím s tím, že o výnose to v kategorii mikropěstování není. Dělat velký šišky pod 100W, obtížně. I pod 200W je to velmi těžké. Z toho pak plyne větší prostor, odběr, smrad s teplotou (nutnost pachových filtru+vzduchotechnika) a celkově vyšší náklady..
no ono se dá i u mikro pěstování dosáhnout dobrých výsledků. Já teď dojel jedno kolo 60W SCROG - LED a na to že jsem to podělal s hnojenim, nemám ofuk ani odrazový fólie na stěnách a strain co se týče gramáže není žádná hitparáda jsem sklidil 40g.