Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:-) Poznám, som myslel, či to nemáš nejaké HIGH-TECH na vyzretie, prípadne nejaké čarovanie substrátu...keď tam nič nebolo vysadené. Nemáš to moc nahusto?
Na high tech jsem myslel,že bych k tomu soupnul Tropf Blumat :-)...ale vcera me tak chytly zada jako nikdy tak jsem to odlozil na dnešek ...jinak rozestupy jsou min. 60 cm..to snad staci...ono to nepovali jako v skleniku...
Zdravím
Vyhlásil jsem válku zajebaným slimákům.
Zprávy z bitevního pole:
Ztráty na východní frontě kde byly napadeny Dorset Naga a 7Pot Brown.Ostatní základny jsou nedotčené.
Útok byl odvrácen kobercovým bombardováním bombami Slimax.
Zásobování každý den ve formě tekuté stravy 1x týdně s živinami Chilli Focus.
:-)..Jsem si pěkně uletěl...a ted fotky
1.Celek
Nevím proč,ale těm kupovaným sazenicím se pořád něco nelíbí...Dorset Naga a 7pot brown jsou na tom bledě,budu rád aspoň za 1papričku z každé :-D ...a Red Peter penis kroutí listy,nechápu,ostatní (moje sazenice) jsou ok.
Můžete vidět ty stopy od slimáků,je to hrůza s nimi,naštěstí Slimax funguje jak má..jo a ve skutečnosti nejsou tak světlé,jen do nich svítilo zapadající slunce..zatím čau.
Dnes jsem si utrh Mucho Nacho a vyreparoval jsem semínka,které zkusím příští rok zasadit,chci se zeptat : Stačí je nechat vyschnout a pak uložit třeba do pytlíku nebo "zubu"?.