Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od jarmilskorepic PH na výtoku 6,2 a EC 1,0 dnes přesazuji do finálních 7X do 11L a zbytek do 6,5l. Listy pořád žlountnou a nevím proč.
Zálivka byla PH 5,8 a EC 1,0
Večer nahodím fotku.
Ahoj, nedávaš im moc šancí na to aby si vytvorili dostatočný koreňový základ. Presádzanie je pre ne stres, navyše v tak krátkych intervaloch. Možno by sa hodil koreňový stimulátor a trochu kľudu . Na pár dní sa určite seknú, tie poškodené listy sa nezlepšia ale keď si vytvoria korene je šanca že sa to zlepší. Hlavne pozor aby si ich moc neprelial v tých 11l kochloch. U mňa je 11l moc, teraz mám 6,5 a v ďalšom kole skúsim 3,5l. Hlavne ich už nepresádzaj. Nech sa darí.
tak jsem si poradil, podle faqu. Udělal jsem přesně vše, teplota,ph,ec,vlhkost, výměna vzduchu, prohnojil jsem A+B canna Coco s kořenákem. Předtím jsem to celé flushnul od canny a jedou jak draci.
Zvláštní zjištění bylo že 11l květináče 24x24x26 nevejdou se 5X5 do 120x120, vnitřní "druhé dno" je rozměrově 110x110. takže 4X4 je možné ale 5x5 ne.
Přihazuji fotoreport.
Že ty to furt zalejváš? Podle mě je to přelitý a proto ti to žloutne.. Každopádně na posledních fotkách už vypadaj líp. Ono někdy miň je víc, nech jim trochu klidu, jednou za 2-3 dny zalij, až bude kokos trochu proschlej, uměj žít i samy. Furt se v nich vrtat jim nepomáhá právě naopak...
včera jsem to zkusil a vyrostli o poznání víc než normálně :-) To bylo možná stálo za vyzkoušení simolovat lampou přírodu, ráno na 250 dopoledne na 400 odpoledne na 600 a večer snížit na 400 ... Ale je to jen myšlenka.
Dnes se budu učit štípat a ohýbat ....
Koukal jsem, jen první grow nemáš ukončenej, nevidím výsledek. Myslím že jsi tam měl 7 kytek Jinak pěkný, všechno takový homeedition ale to je na tom to hezký.
Ahoj, já to tak udělal podobně. Čtyři hodiny před tmou jsem jim dal ze 450W na 600W, potom 12 hodin spánku a nový den začínal se 600W, po dvou dnech jsem přepínal na 660W.
Podle mě je ta diskotéka zbytečná. Akorát je připravíš o spoustu světla co by mezi tím mohly holky využívat.