|
Blue Moonshine report: Poměrně jednoduše pěstovatelná kytka, bez zvláštních nároků na živiny ovšem náročnější na světlo, což jsem při nízké wattáži nemohl v tomto kole splnit. Nehermí. Vůně jediné kytky je příjemně čokoládově sladká, která se během sušení mění na sladkou žvýkačku. TOP vůně a šutr palice. Po nadrcení už to taková hitparáda není, málo trichomů. Chuť v jointu je průměrná, ničím příliš nepřekvapí ani neurazí, není ani pro znalce ani pro nejchudšího huliče co nemá na skéro. Něco mezi indoorem a outdoorem, bag apeal je ovšem vysoko.
Stavem je to zvláštní mix vysoce potentního hulení s neuvěřitelným způsobem změny toku času. Vše trvá asi 10X tolik, je to odzkoušené, ovšem pouze na mě a mezi BMS a Kush. Může tam být i medical efekt s vyšším množstvím THC, ale je to hůře zvladatelné než Kush (indika feno), ale jelikož mám rád víc THC, tak si nestěžuju protože si nejvíce odpočinu, i když to udělá v hlavě trochu zmatek. Druhý den je totiž větší chuť do života
TIP: Zvláštnost BMS je, že na chladnějším vzduchu zfialoví některé fenotypy do modra včetně části trichomů |