Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Docela to valí brzo prepinacka nejdyl na 20.ho to vidím. Dneska porychtuju folii ,vyzkousim DIY aero na ven by kalfas 20l. Půjde do něj jeden ao z ořezu na pokusy, jestli to čerpadlo pidi utahne aspoň jednu rotační.
Větrák nestačí ,ráno je to mokrý jako to prasa, přidám odtah aspoň digestořák.
Roste to jak idiot ,snad jsem nezaspal s tim přikrýváním, některý kusy už jsou na síti, zejména satori ,nejmenší je krabata amnesie ,čuju u ní s děsným frantou největší růst v průběhu květu ,tak to snad nebude problém, proto jsou taky na kraji. Jinak se tomu daří velmi slušně, každej den vidím přírůstky.
Velice mě potěšila vůně indoor AO ,sotva to má malý záprdky ,který už ale voněj fakt nádhernou pomerančovou vůní ,svý jméno zřejmě nemá náhodou. Jestli to tak bude i chutnat a nebude toho poskrovnu , tak jasnej favorit pro my zadechtovany pličky. Miluju ovocný chutě.
1) desfran
2) amnesia, SH
3) satori, CM
4) OHR, SSH
5) CNH, AO
Z leva do prava, od shora dolu.
Naposledy upravil anon383596 09-06-2016 v 11:52 AM
Stále přepínačka až za týden, jak jsi psal? Roste to moc pěkně..
Někde výš jsi zmiňoval AH.. tak ta se po přepnutí už moc nevytáhne, max jednou tolik.
je to generační válka, ale my ji vyhrajem... | hands can destroy - the same can help! | every single piece of stuff is good, unless you can't utilize it | ukbassradio.co.uk
Asi bude chudak nejmenší je celkově nejpomalejší ,mel jsem ji prsknout na kraj, když ja to bral jak mi to padlo pod ruku. Má oproti ostatním jinou barvu trochu do brcalu a je krabata ,nevim zda to bude patrný z fotky ,ale to se zřejmě napne.
Plachtuju od sedmého ,dnes týden. Preflowers jsou všude už myslím. Akorát se trochu bojim tý plachty ,prostě ta tma není dobrá. Budu muset koupit do budoucna pořádnou.
GSC půjde ven do země a necham ji vykvest fotoperiodicky, kvete sakra rychle nemusela by hnit.