Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja bych jim to guano uz dal,at maji fosfor,vlastne ja nevim,jaky obsah ma tvoje guano. Na rust davam Mexicke a na kvet Jamajske. Holky vypaji moc pekne,opravdu. Ale pokud jsi nedockava,zkus je zacit zatemnovat,i kdyz jsi psala,ze ti tam slunce zase nejde cely den. Trpelivost prinasi ovoce,tak at to roste,vlastne at to uz kvete.
Ja mám bohužel jen obyčejné hosticke guano jak jsem psala na začátku a hosticke alepicince to guano má 3-6-3 a slepičince mají5-10-5 NPK a můžu je hnojit třeba jeden týden tím a druhý zase jiným? Mám jen tyhle 2 hnojiva tak jestli je můžu střídat nebo je lepší jen jedno
Kdyby jsi mela vzduchovani do nadoby,kam to nalozis,tak by to bylo velke plus,nenechavej to na slunci a obcas s tim nejak zatrep,at to pracuje a at se dari.Hodne stesti.