Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
nevypada to zle na 5 kytek i kdyz obcas je tam nekde prazdno. kazdopadne doba rustu skoro mesic je fakt moc, na elektrine to bude znat ale stejne by jsi tech par stovek navic ktery propalis dal na rezy takze to ve vysledku asi vyjde na stejno, mozna vynos bude trochu mensi nez by jsi cekal ale jinak kytky vypadaj pekne, tak jsem zvedavej jak to dopadne
Původní příspěvek od krobak Technické okienko: zavesenie vent.
Namiesto kabelbinderov by bolo vhodnejšie použiť easy roller. Robil som to narýchlo a momentálne nebol žiaden po ruke. Funguje ok.
Nech to rastie.
Paráda, díky za inspiraci, podobně nad tím uvažuju.
Původní příspěvek od ten_hodnej nevypada to zle na 5 kytek i kdyz obcas je tam nekde prazdno. kazdopadne doba rustu skoro mesic je fakt moc, na elektrine to bude znat ale stejne by jsi tech par stovek navic ktery propalis dal na rezy takze to ve vysledku asi vyjde na stejno, mozna vynos bude trochu mensi nez by jsi cekal ale jinak kytky vypadaj pekne, tak jsem zvedavej jak to dopadne
vypadajú lepšie ako som čakal, dík. Uvidím ako to dopadne, výnos nebude taký aký vie z takého stanu dostať hockto lepší. Nato ako sa to sralo už na začiatku, tak som spokojný. Gramážou je tam viac už teraz než dokážem prehnať cez pľúca, určite dovdedy kým rozbehnem druhé kolo. Rád by som zamakal skôr na kvalite výsledku v tomto kole. Neviem sa dočkať
UP 28. deň 12/12, 660w, JIDB: A:1,5 M:3 B:4 ml/liter, pH 6,0 EC:???
Hic jak....T(izba):31 T(stan):32. Odťah, ofuk na plné gule. Nedá sa povedať, že sa mi darí držať teploty pod kontrolou
Opäť lejem každej slečne 1,5 litra zálievky za 24h
Původní příspěvek od krobak UP 28. deň 12/12, 660w, JIDB: A:1,5 M:3 B:4 ml/liter, pH 6,0 EC:???
Hic jak....T(balkon):50 T(izba):31 T(stan):32. Odťah, ofuk na plné gule. Nedá sa povedať, že sa mi darí držať teploty pod kontrolou
Opäť lejem každej slečne 1,5 litra zálievky za 24h
PROSÍM ZMAZAŤ, zamrzol mi komp a odoslal príspevok ktorý som nechcel, dík
UP 30. deň 12/12, 660w, JIDB: A:1,5 M:3 B:4 ml/liter, pH 6,1 EC:???
Nazdar milovníci zelenej . Nahodím zopár foto, tradične. Moc sa toho nedeje, až na tie horká, škoda reči... Metličky vpredu sú môj pokus o rezanie a zakorenenie, keď som prestrihával slečny.
UP 32. deň 12/12, 660w, JIDB: A:1,5 M:3 B:4 ml/liter, pH 6,0 EC:???
Cez tie horká za posledné dni dostali slušne zabrať, palice najbližšie lampe sú na "medium rare" . Jeden mazar dostane pár dní vodu, ja blbec som ho presolil. Celkovo začnem znižovať dávky mazarom, GP-čka pekne papajú bez príznakov spálenia. Inak sa majú fajn. Začínam rozmýšľať čo dám do boxu v druhom kole. :P
Tiež som čumel, tak som to tam napisal. Ale bude to pH metrom, dnes ho skalibrujem a zmeriam to znova. Dostali len vodu, 1 liter. Teploty v boxe nádherných 27, vlhkost 40, odťah frčí na pol žrde...už aby bola kosa
UP 36. deň 12/12, 660w, JIDB: A:1 M:2 B:3 ml/liter, pH 6,3 EC:???
GP-čka budú potrebovať podoprieť , mazar zatiaľ prehráva na plnej čiare. Jak vôňou tak stavbou.
UP 40. deň 12/12, 660w, JIDB: A:0 M:0 B:0 ml/liter, pH 6,3 EC:???
GP dostala barličky , ťahalo ju k zemi. Grilovaný mazar tiež začína bobtnať, ale na GP nemá ani zďaleka. Hádam to nieje všetko čo predviedol. Chystajú sa ďalšie horká...."parádička".