Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sWei hod sem nějaký aktuální fotly
Ahoj, fotecky budou, ale az zitra dneska se nedostanu, nafotim krasavici jeste pred prepnutim na pamatku :-) Vypada v kondici, jenom me napadlo jestli nedelam neco spatne stim zalivanim, ze po tech 48h od zalivky vypada pred dalsi zalivkou trosku splihle jako na tech fotkach co sem daval nedavno, ale po zaliti je druhej den rano zase prekne "najezena" k vybojce :-)
Kdyz uz sme u prepinani, chci se zeptat na hnojeni, jak to prepnu na 12/12 hnedka prehodit hnojku na davkovani na kvet plna davka ?
Tak dneska se muzete tesit na slibene fotos, musim rict ze ten tyden navic v rustu se vyplatil, sito se pekne zaplnilo, rozjeli se bocni vyhonky, no nevypada to spatne :-)
Akorat mam dotaz ohledne velkych spodnich listu, nemam pocit ze by se rostlince darilo z nejakeho duvodu spatne (snad jen to vysoke pH), roste jako z vody, ale vsechny velke spodni listy + par malych zacli zloutnout a opadavat nektere seschly na troud, svetlo se knim pres tu dzungli pod sitem nedostane, tak predpokladam ze se jedna o prizoreny proces, kdy se rostlina zbavuje nepotrebnych listu ke kterym se nedostane svetlo, mam pravdu nebo se deje neco nestandartniho ? Mam je tam nechat az upadnou samy (rostlina by z nich mela cerpat energii) nebo je lepsi je usmiknout kdyz uz vypadaji na umreni ? diky za odpovedi ;-)
Původní příspěvek od sWei je to přirozený proces a co ty fotky?
Fotky budou az dneska, vcera byla kytka pred zalitim,cili zdechla, tak byste me zase psaly ze to mam nejaky prelity :-) dneska uz bude po zaliti ve forme tak ju zdokumentuju, muzu jenom dopredu rict ze slape pekne...
Původní příspěvek od sWei Krásná ta CFL je red nebo blue?
já vím že to tu už bylo zmíněno ale podle mě se ty listy takhle kroutit nemají
Dekuji za pochvalu :-) CFL je RED (kvet). listy sou napovrchu jako by takovy tmave fialovy, asi prebytek nejakyho prvku a mozna proto se koruti, ale kytka jede celkem pekne...uvidime co se bude dit dal po prehozeni hnojky na kvet.
Tak dneska bylo trochu casu na opecovani krasavice, dela me radost, trosku sem ju musel jeste dratkama naformovat, listy sem dal pod sit aby nestinily vyhonkum, jak sou na svetle, hnedka tam hodi dvojku :-)
Musim se pochlubit, poridil sem si tuhle sikovnou vecicku http://vapevetstore.com/pages/flowe...aporizer-review na trhu je spousta ruznejch vapacu od milionu vyrobcu za neskutecny penize, nejvic me pobavili ty elektronicky "dymky" od Atmosu za trojku nechapu jak tohle nekdo vubec muze oznacovat jako vaporizer. Nastesti sem narazil na tohle, na aliexpressu za uplne smesnej peniz a za tyden byl postou doma bez cla dph a podobnejch nesmysli. A vono to fakt funguje :-) vaporizace probiha tak jak by mela,nic se nepali, krasne vynikne chut a ucinek at si kazdej vyzkousi sam ;-) Fakt jestli nekdo uvazujete o koupi vapace a nemusite mit Vulcana, tak tohle je super kup.
Původní příspěvek od Frenkus máš to pěkný jdu rozbehat neco podobnýho ale rozmery boxu 45x50x70 a budu mít ale 125W CFL tak jsem zvědav jak to dopadne u mně
Cau, diky. No prozatimni poznatky jsou takove, ze ty kvetinace jsou strasne vysoke, nevim jestli je to pro konopi lepsi, ale osobne bych volil priste neco nizsiho, zbytecne se tim okradas o prostor, kteryho pri 70cm na vysku opravdu nebude moc, dalsi me celkem prekvapilo ze jenom cca 80% boxu je dobre osvetleno, tech 20% prostoru zejmena pod patici je hodne ve stinu a pak musis zvedat cele svetlo, no a na zaver ze samotnej Scrog me prijde min efektivni nez pri pouziti LST jeste nez se nasadi sit, lip se to tam pod tu sit pak formuje, a dratky vicemene pouzivam do ted, porad je co tvarovat. Jelikoz sam zatim nevim jak se postavit k otazce strihani listu, zatim jsem zadny vylozene neustrihnul, jenom ty co odpadli samy, ale uz se z toho stava pekna dzungle, uvidime... Tak at se dari a pekne to roste ! ;-)
A este mas nejake vychytavky na které si mám dať pozor? Ale s tým Scroog uvidíš výsledky asi až pri květu ako píšu ostatny hlavne kvůli tomu že vrcholky budú v té isté urovni
Pouze startuji svůj pěst ale čtu, informuji se a snažim se.
Čau tak jak se koukám stále tě to kroucení trápí , tohle samé jsem měl i já když jsem jel balkón , jak často zaléváš , jaké dávky hnojiva dáváš ? Četl jsem že máš tmavě fialové listy s tímhle jsem se setkal prvně , zkus to prolít , nechat týden bez vody a uvidíš