Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tys mela nejspis ten tenci uz doma vid? .. ja mam zatim jenom pc vetracky a ty jedou na usb kabel, takze s nejakou lepsi ventilaci vubec nemam zkusenost, to znamena, ze nevim jak se to zapojuje .. Mimochodem, jak se má miminko?
Tak zítra to přepnu, kytička má momentálně 7 cm do výšky držím jí pěkně při zemi napočítala jsem asi 10 vrcholků což si myslím stačí, také počítám s tím že se trochu vytáhne tak proto je tak nízká, takže ted to konečně začne být zajímavější už se těším
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
8. den 12/12 nevíte někdo proč mi ty listy takhle žloutnou? Na růst sem hnojit přestala hnojeno kristalonem a na květ hnojím Hessi začalo to už v růstu jen na těch starších listech myslela jsem deficit železa jestly je to ono jak ho kytkám dodám?
Není větší poezie bez rýmů a strof, než když přátelé trávu kouří a rozumí si beze slov.
tak jsem su půjčila PH metr, a zjistila jsem že po odstání vody a přidání hnojiv mi PH klesne na 5.4 což je nejspíš můj problém takže jsem přidala vápno a zvedla zálivku na PH 6.7 doufám že to bude ted lepší
Sleduju ze jak jde pH pod 6 tak to je celkem problem, zato hodnoty nad 7 nejsou tak kriticky (aspon u me)...sem si rikal ze z kohoutku 7,5 bude problem ale kupodivu pohoda, s hojkou to hodi neco kolem 6,5 takze ideal. snad to brzo vyresis at se kyti dari ;-)
já jsem dřív bydlela jinde a tam jsme též měly 7,5 ph a bylo vše ok, pak jsem se přestěhovala a tady zjišťuji že z kohoutku mi teče voda 6,0 a samozřejmě po odstání to ještě kleslo ze začátku bylo vše ok a ted už je to na kytce vidět je zajímavé jak dlouho trvá než se to pořádně projeví, asi je to tím že hlína si to trochu reguluje ale jakmile už tu schopnost ztratila kytka začla žloutnout