Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od LEMONhaze Zkusim vycistit ten system ale navim jak mas na mysli to nechat proplachnout den dva? a kam mam dat holky?...
Kam by jsi je chtěl dávat ? Do vany ? myslí propláchnout celý systém čistou vodou s upraveným ph to znamená proplachnout ty kytky, kořeny....
citace:
Původní příspěvek od koogi1 Čau
Ph bych snížil tak na 5,3 na aero jej máš docela vysoké.
Kyti vypadají tak blbě protože jim chybí základní prvky
a nejvíce dusík nemýlím li se proto ta hrozná barva
listů.
Pomoct by mohlo namíchat novou vodu s upraveným
nižším PH,propláchnout celý systém den dva,znova
namíchat novou vodu se stejně vysokým PH a
znovu přidat hnojiva-
(Složku s Dusíkem dát stejně nebo krapet více jak
složku s fosforem-barva se vrátí sama do normálu)
Měnil jsi roztok jak jsi přepnul na květ,nebo jsi
nechchal starou vodu i s hnojema tak a jen si
přidal nové hnojky na květ?
Jak už jsem podotýkal výše, ec 1,7 je v téhle fázi až až bych řekl, živin podle mě mají dost jen si je nedokážou vzít, buď kvůli výkyvům hodnot (ph, ec) nebo díky vysoké teplotě vody kterou neměřil a neřešil, a pochybuji že vodu chladil zmrzlýma PETkama jak uz sem radil dřív...
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"V čechách nemaj kérky ale kravatu, přesto jsou to Gangsters.... "
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
Původní příspěvek od LEMONhaze Teplota roztoku je 20°C
teď po tmě, ale když bylo venku 36°C a v boxe si svítil, tak těžko měla voda teplotu 20°C když i vzduch v noci byl teplejší.... zkus to flushnout jak říká koogi1 třeba se to zpraví ta barva a příjem živin, hlavně to chce to ph 5.2 - 5.5 max
On-line reportáž
09:32 Ve vládní lavici zatím chybí premiér Petr Nečas, ministr zahraničí Karel Schwarzenberg poklimbává.
"...Společnost a systém ty děti pak vygumují do té míry, že se z nich nakonec stanou roboti.Nakonec považují za absolutně přirozené, že chodí v osm ráno do práce, a ve 4 odpoledne odcházejí a dostanou za to žetonky, které jim zhmotňují štěstí a koupí si za to věc, která jim udělá radost. Mají pocit, že se můžou dívat na svět z vrchu, protože mají Google Earth a najednou mají pocit, že jsou součástí vesmíru. Přitom je to všechno posraná iluze." - Roman Týc
"Musíme si uvědomit, že před vynálezem železnice byli koně hlavním dopravním prostředkem. A přece nesníte svůj Aston Martin,"
26 den 12/12
Zdravim Nahodim nejaky fota...Bohuzel se mi vcera rozbil EC metr a mnel jsem hodnotu po pridani hnojek 1.75..Hned vcera sem psal ohledne reklamace a rekli at jim to poslu a maji na vyrizeni 30 dni...domluvil jsem se s zdejsim clenem kterej mi pujci co bude mit navic snad v utery... uvidime..jinak zacal jsem chladit vodu pomoci zmrazenych flasek a udrzuji teplotu roztoku na 20 C...tot prozatim asik vse
cawec dam se nejaky fota..dnes sem vycistil komplet system..nalil cerstvou vodicku a hnojky EC 1.41 a ph 5.7..teplota 27c a 45% vlhkost..zitra 33 den chci prepnout na 600w...pak na posledni 3 dny rupnu 660w nebo poradte jak dik peace
cawec dam se nejaky fota..dnes sem vycistil komplet system..nalil cerstvou vodicku a hnojky EC 1.41 a ph 5.7..teplota 27c a 45% vlhkost..zitra 33 den chci prepnout na 600w...pak na posledni 3 dny rupnu 660w nebo poradte jak dik peace
na ty trpaslíky je zbytečný pálit 600 tohle bylo špatný už od začátku, watama to nezachráníš ale delej jak myslíš třeba tam o par g navic bude, ae to i na učtu za energie
On-line reportáž
Přesně jak píše Positivevibes teď už s tim moc nenaděláš a wataž na víc tomu nepomůže. zřejmně jsi měl vysokou teplotu roztoku a kořeny to nedali. Příšťě si hlídej teplotu vody a ec jeď tak kolem 1.0 Já taky jedu JidB a mícham to na startu na jednu třetinu a druhý týden květu to jedu na polovinu doporučené dávky a občas tam leju enzymi a sypu tam ještě Piranhu.Taky se mně tohle kolo moc nevyvedlo díky teplu,ale ještě jsem to celkem zachránil. Já jedu Aero Flo od GHE a než jsem to vychytal tak jsem z toho moc nedostal,ale teď to jede perfektně.Pro mně je nejdůležitější držet teplotu vody do 25°c a hlídat PH a pak to jede jak hovado.
Ec nízko neni,ale na začátku jak jsi tam mněl vysokou teplotu vody tak to ty kytky moc nedali a teď už se to moc nezachrání.Tak zkus příští kolo z lepší teplotou roztoku.Mně to jede výborně do těch 25°c. Vyskoušej tu Piranhu a nebo ten Biomagix.Já dáván Piranhu a zdá se mi to good.Ještě jsem měl White Shark taky nějaký prášek s trichodermou,ale ten tady nikde nemohu sehnat.
Původní příspěvek od vstane Ec nízko neni,ale na začátku jak jsi tam mněl vysokou teplotu vody tak to ty kytky moc nedali a teď už se to moc nezachrání.Tak zkus příští kolo z lepší teplotou roztoku.Mně to jede výborně do těch 25°c. Vyskoušej tu Piranhu a nebo ten Biomagix.Já dáván Piranhu a zdá se mi to good.Ještě jsem měl White Shark taky nějaký prášek s trichodermou,ale ten tady nikde nemohu sehnat.
canna prodava trichodermu v prášku, ti co ji používají si ji nemužou vynachválit, btw Lemone nechápu tvoje tvrzeni " mel sem jen malý ec" kdyz si desatej den nebo kdy pral ec 1.7 ktery ja davam v hydru cca 30-40 den a nedostatky to nevykazuje, zaleži ale na odrudě i když pochybuji ze ta g13 potrerbuje až o tolik víc, rozhodne to bylo tou teplotou na začátku, Ty jsi ji začal řešit až teď, kdy už nemame venku 30°C + a taky tim jak si zapl 600w na 20 cm kyticky kdyz venku bylo na zdechnutí v tom aeru je to zasekne vic nez si myslime bych řekl a i to ec vysoke je utlumilo misto toho aby je nastartovalo jak sis myslel, je to souhra všeho a tenhle system neni "blbuvzdornej" tak jako rohože ..... ponaučení do budoucnano, a kup si to akvaristický topení do vody, bez toho se zase v zimě neobejdeš bych řekl ( třeba tohle http://akvarijni-topitka.heureka.cz...fikace/#section ).... a vypni tech 600
On-line reportáž
Naposledy upravil Positivevibes 31-08-2013 v 16:45 PM