Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Však jo, u téhle fotky jsem se zarazil, a pak když jsi postnul tu větší tak mi to bylo na 100% jasné, koukni se do tohoto trýdu abys mi věřil. http://grower.cz/forum/showthread.p...ozpozn%E1vac%ED
Ta úplně napravo, nejblíž vypadá jako 100%tní slečna, skus to odfotit, a hlavně hned zlikviduj toho samce, můžeš z něj něco uvařit.
Hermafrodité mají jak koule-samčí,tak chloupky pistils - samičí
Mě se zdá že tam máš 100%tního samce a ostatní vypadají zdálky na femky podle tvaru paliček, jestli mají jenom chloupky a nenajdeš žádný koule, popř vyloupnuté banánky tak jsou to slečny. Pokud nenajdeš vyloupnuté banánky ani na tom samcovi, tak máš šanci to dojet s těmi slečnami bez palic plných semínek, nebo jenom s menšinou.
Díky moc za obsahly info, ze sis s tim dal vubec praci .Byl to samec, za to mas u me K+...takze mi tam zbyly 4 samice, ty jsou jisty...ale doufam ze to nestihl. Ale pyl uz z nej padal jen sem na nej sahl :/ . To uz asi nezachranim a seminka tam budou....ale budu porad doufat a doufat aby jich tam bylo co nejmene .
Jinak to co se da uvarit ze samce, mas nejak odkaz na thread nebo externi? Tatu by to urcite zajimalo ...Díky moc
čau tak sem to tu pročetl ,,cfl lampy sou uplně v pohodě na rust a co se týče květu tak se to dá ale musí to bejt menší prostor ,, dál bych chtěl říct že když máš malý prcky na začátku rustu tak si zvedni lampu vejš a jak porostou a budou si zvakat na světlo tak jí mužeš snižovat tu cfl až nad vrcholky z mojí skušenosti ta lampa prostě NEHŘEJE oproti hps, dál se mě nelíbí názor jed cfl protože venku se ti kytky vytáhnou a mají daleko od sebe internody --to je největší sračka co sem kdy slyšel -internody se vytahují hlavně podle tipu indica-sativa a pak každý model od každého tipu a fenotipu ruzně tak to je bylo a asi dlouho bude ..... jinak máš moc pěkný šišky budu ti držet levej palec u pravý nohy :-) jinak high scoor má pravdu na sto procent ,,Francoov outdoorek mrkni tam mám kytky jak tady psal ten lump z venku předpěstovaný a hozený pod lamp -at se daří k+začátečníkum
Vypadá to dobře, akorát ta napravo s něčím bojuje, je to znát i na struktuře palic.Nechci být rýpal, ale tušíš čím to je ?
to nemusis byt rypal,to je plesen jak sfina,urcite by byl underoathqx rad ze by byli vic oprcane,a menej plesnive,tu paldu na pravo moze borec vyhodit...
nazdar kluci...diky highskore, jsou fakt hezky na zivo . Jinak ta napravo to nebyla plisen, ale byla od svetla takova pripalenejsi tak jsem ji urizl driv a normalne ji kourim a je to naprosto v pohode pak dodam foto jak se susi + vyslednou gramaz
Tak toho bylo 150g vrchu + 40g spodku...celkem 190g ze 4 kytek, nicmene berme v potaz " oprcanych"....to znamena ze tak 150g bez seminek, tolik jsem tak zhruba i cekal takze spokojenost ...neskrabe to, voni to, huli to, jen ta chut je proste spatna a palice ridcci, ale to bylo zpusobeno tim, ze jsem to nezastrihl...s pestovanim koncim, jen jsem to chtel vyzkouset, matros rozdam klukum + maste. tak se tu majte