Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dnes jsem v práci k večeru viděl dva tady ty nesmysly, jak lítají všude po okolí a šmejdijou i docela nízko nad kukuřičnými poli. Chvilku jsem je zahlédl jak klesali i někde k mému poli, ale víc jsem přes stromy neviděl. Mám docela obavy, jak to celé dopadne, tudíž hned po práci následoval náklus na pole č.1 a skosení zbylých kytek, které se daly sklidit. Mazary a GWS nechávám osudu, stejně z nich bude asi prdlajs, i kdybych je nakonec sklidil. Do mastí je toho stejně dost, takže teď už to může dopadnout jakkoliv. Letošní kukuřici beru jako vyhranou a tím i zřejmě uzavírám letošní out sezónu. Sice mám ještě něco pod fólií, ale tam toho z těch pár kytiček, které za něco stojí moc nebude. A jak to dopadne tady se uvidí, ale na dozrání posledních kyti minimálně tři týdny ........ Jo a když tak o tom přemýšlím, nikde jsem nenašel ani kousíček plísně, to nepamatuji, jestli se mi vůbec někdy podařilo
TOP44
chyběl jí týden, ale pryskyřice mrdy a chloupky už hnědly, tak nakonec co už, lepší vrabec v hrsti ...... Ona je sice malá, ale je to monstrum do šířky, ruka mě z ní pěkně bolela, než jsem ji vytáhl ven z kuku
Na poli č.1 zůstala ještě jedna menší TOP44, ale tu nechám, kdyby náhodou Gorzan stihoval a nikdo mu tam nakonec nevletěl
Aced Uzbeki - ta už byla hotová, ale chtěl jsem jí ještě pár dnů dát
WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane
Luxusní kyti. Palice nádherně tvrdé, jsem z ní nadšenej a těším se na ni příští sezónu z řízků
Třešnička na konec topovka WWxHTC ........
Nebojte, smokereporty bo spíš vapreporty určitě budou, a hlavně musím se rozhodnout co nechám jako matky na příští rok
Dnes jsem se byl kouknout do kuku a jsem asi trochu stihař. Kytky tam stály, ale radost z toho rozhodně neměly. TOP44 měla jednu plesnivou paličku, ale mazaři jak mrzlo, tak to holky schytaly a začínají jim hnít stonky, takže už to ztrácí smysl déle to tam nechávat. Holt to půjde o víkendu zkosit a do mastí to půjde nedozrálé. Chloupky už začínají hnědnout, tudíž až tak strašné to s tou nezralostí nebude
TOP44 je konečně zralá a nabobtnalá, má to holka za sebou
Probíhá testování a navíc jsem čekal, až proběhne sklizeň, abych pak mohl naházet smokereporty a nějak solidně to tu ukončit. S reportama vydržte tak do víkendu, v týdnu nebude vůbec čas
Tož už je to tady, sekačka sem dojela a poslední sklízené pole s kukuřicí bylo doopravdy mé
Holky už mají revegging za sebou, teď probíhá miniselekce. Řízky jsem odebíral vždy jeden z vrchu a druhý odspodu kytky a je to poznat, každá se chová jinak. Ty vytáhlé jsou Aced Uzbeki- spíš sativka, ale po tom co jsem ji včera držel v ruce a testl z vapiku, tak ji zkusím uchovat na jaro, tvrdé palice a hučel jsem solidně, ale konečně po dlouhé době žádný stoned, krásně odezní jakoby nic
a ty dvě menší jsou
WW x HTC Deep Chunk/E-Rocket x Danish Passion x B3N7 ErdPurT/Royal Dane
Její nové kratší jméno je White Corn Rocket, zkráceně WCR
tahle je zatím favoritka na matku a asi ji ani řezat nebudu, jen přesadím do většího, je celkem pěkně rostlá