Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To all: Myslim ze som rozlustil tuto zahadu (mozno). Sam prraktikujem holotropne dychanie - sadnes si, zohnes hlavu, poriadne (aspon 1 min rozdyxhas) rychlo sa postavis a zadrzis dych. Odpadnes vacsinou do bezvedomia na takych 5 sekund az 1 minutu.
Afsak zhuleny to ide oveeela lahsie. Raz som normalne hulil, a ked som zadrzal dych, tak som nachvilo odpadol. Presne ako v holotropno dychani. Zhuleny staci trosicku rozdychat a postavit sa a zadrzat dych - a si v bezvedomi.
Takze pitie napr. coca-coly ci sprite, ak sa pri piti postavis (nemusis, ale je vacsia pravdepodobnost odpadnutia) tak zadrzis dych - lebo si po zhulenosti smedny a dlhsie pijes - drzis dych a potom mozes omdlet. Preto ked dakto zhuleny pije colu, je to ine ako pivo - lebo pivi povecsine nepijes nax - nevypijes naraz pol litra.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama