Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Přestat hulit
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 3 4 5 6 7 »
Autor
Téma 
Unregistered
Host

Příspěvek č. 65

Jo tak ja ted stagnuju a zatim to vypada nadejne jinak ta moje stagnace trva od silvestra!!!!
Tak uvidime jak to dopadne ale mature a prijimackam du do toho znava uz se na to tesim

Old Post 21-03-2003 v 10:59 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Karma uživatele CypressPce - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 66

ten Unregistred sem jaaa

Old Post 21-03-2003 v 11:02 AM
CypressPce je offline   Profil uživatele CypressPce   Find more posts by CypressPce   Foto galerie člena CypressPce   Click here to Send CypressPce a Private Message   Add CypressPce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kukin thc
Nový Člen

Karma uživatele kukin thc - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 67

dal jsem tzo tady jako takovouz otazku jak to resit s potomky ale mnoho lidi si s tim nijak nedela problemy.snad to zacnu resit taky trochu pozdeji a treba se budu pred svym deckem citit trapne.

vcera jsme si jen tak delali srandu ze je kamaradka tehotna a celkem jsme ji tim dostali.takove ty kecy jako ze to bude muset omezit a ze se vidime na delsi dobu asi naposled atd.
zacali jsme nad tim premyslet ale stejne jsme dospeli k zaveru ze to asi jen maximalne omezime

Úplná demokracie bez drog neexistuje

Old Post 21-03-2003 v 12:29 PM
kukin thc je offline   Profil uživatele kukin thc   Find more posts by kukin thc   Foto galerie člena kukin thc   Click here to Send kukin thc a Private Message   Add kukin thc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Los_Meskalinos
Stálý Člen

Karma uživatele Los_Meskalinos - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 68

já nepřestanu hulit NIKDY, a trapně se teda před mým potomstvem cítit nebudu. aspoň si ten malej bude moci udělat širší pohled na svět a jestli bude taky hulit to nechám čistě na něm. myslim si že by se těm prckům mělo odmalička ukázat že tu ,,drogy,,(nemám rád tento název protože se díky systematické desinformace ze stran lidí kteří k tomuto mají hledisko které se někde dočetli, doslechli a vídí jenom ty nejhorší následky a ten ostatek jim proletí ušima) byly a jsou a že ve své podstatě (myslím ty přírodní + LSD :-)) špatné nejsou když se je naučí respektovat a brát si z nich to dobré i zlé v míře. já osobně bych mou minulost s drogama nechtěl nikdy vyměnit jsem rád že jsem se k ním dostal protože mi otevřely širší obzory a lepší vztahy k lidem větší porozumění ostatních. naučili mě naslouchat a dovolili mi ten nádherný nadhled nad životem. vyměnil bych pár věcí které se jich týkají (sem tam vojeby lži rodičům atd.) ale takové věci lidé dělají i když na drogu v životě nešáhnou a ani si to neuvědomí je jim to jedno. ja to díky drogám vidím není mi to jedno i když někdy nabalím lež na lež ale to mě potom mrzí dvojnásobně a mam to schovaný v tý mojí zelený dušičce a když to člověk nejen uskladňuje, ale snaží se to vymazat stává se tím lepším člověkem. HLUBOCE DĚKUJI PŘÍRODĚ ZA TYTO DARY

Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.

Old Post 21-03-2003 v 13:21 PM
Los_Meskalinos je offline   Profil uživatele Los_Meskalinos   Find more posts by Los_Meskalinos   Foto galerie člena Los_Meskalinos   Click here to Send Los_Meskalinos a Private Message   Add Los_Meskalinos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJ.FASMOS
Stálý Člen

Karma uživatele DJ.FASMOS - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 69

tak s hulenim určitě nepřestanu to bych se totálně asi unudil.......

------------Ať to svítí a roste!!!!!-------

----------------Hello Fasmos------------

Old Post 23-03-2003 v 08:39 AM
DJ.FASMOS je offline   Profil uživatele DJ.FASMOS   Find more posts by DJ.FASMOS   Foto galerie člena DJ.FASMOS   Click here to Send DJ.FASMOS a Private Message   Add DJ.FASMOS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hackmatt
Nový Člen

Karma uživatele hackmatt - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 70

nihilista> clovek niekdy nevie, mozno aj pod zemou..
;-))

open your mind, open yourself..
enjoint it!

Old Post 24-03-2003 v 21:27 PM
hackmatt je offline   Profil uživatele hackmatt   Find more posts by hackmatt   Foto galerie člena hackmatt   Click here to Send hackmatt a Private Message   Add hackmatt to your buddy list     Navštiv homepage uživatele hackmatt! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fak.gesho
Stálý Člen

Karma uživatele fak.gesho - 0% PěstitelskáKarma uživatele fak.gesho - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 71

Myslim, ze hulit nikdy neprestanu, nehulim moc a pred detma (kdybych naky mel) bych urcite nehulil(aspon prvnich 15 let). Aspon jednou poznam, jesli nakyho toho klucinu/holcinu jednou budu mit, ze huli az mi prileze domu s pritroublym vyrazem a cervenyma ocima. Budu moc nejak moralne zareagovat a trochu s snim otom popovidat (a treba jednou zacas i zahulit). Myslim, ze je zbytecny se vzdavat hula na ukor nejakych (konvenci) jinych subjektu. Nehci v padesati/sedesati letech jen kazdej den chlastat a zrat prazky na uklidneni, urcite si jednou/dvakrat do tejdne naky to zahuleni dopreju az budu trochu "v letech"

nicmene, muzete se na to zeptat nasich "groweskych veteranu"(bezurazky), jakej na to maj nazor a malo jich neni...

!!! Carpe diem !!!

Old Post 25-03-2003 v 13:17 PM
fak.gesho je offline   Profil uživatele fak.gesho   Find more posts by fak.gesho   Foto galerie člena fak.gesho     Add fak.gesho to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jirka P.
grower racer

Karma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% PěstitelskáKarma uživatele Jirka P. - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 72

uplne prestat ne, jenom sem to tedka omezil a je to lepsiiiii

Old Post 26-03-2003 v 13:26 PM
Jirka P. je offline   Profil uživatele Jirka P.   Find more posts by Jirka P.   Foto galerie člena Jirka P.   Click here to Send Jirka P. a Private Message   Add Jirka P. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gizmo
Stálý Člen

Karma uživatele gizmo - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 73

2 CypressPce

Pokud nehulis jenom kvuli maturite a prijimackam, tak tos pekne prohral.... ja sem to pojal uplne opacne a vysledky byly ohromujici (teda az na prijimacky, ale na VS sem, takze vo co de ). K maturite sem prisel jeste celkem vykalenej po predchozi oslave kamosu, kteri maturovali den prede mnou a odmaturoval sem ze ctyr za pet, takze krasa.....

live ganja, live!!!

Old Post 26-03-2003 v 13:31 PM
gizmo je offline   Profil uživatele gizmo   Find more posts by gizmo   Foto galerie člena gizmo   Click here to Send gizmo a Private Message   Add gizmo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blackholesun
Nový Člen

Karma uživatele blackholesun - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 74

joooo ja uz hulit prestal....totalne mi to lelzlo na mozek....a to navic hrozne rychle.....navic kdyz vidim nektery svy znamy...jak uz jseou vymlety...zhulej se a uz se ani nebavej jenom sedej a obcas neco prohodej....hnus....uznavam travu...nekolikrat za rok...ne deset jointu za den.....

Old Post 10-04-2003 v 21:00 PM
blackholesun je offline   Profil uživatele blackholesun   Find more posts by blackholesun   Foto galerie člena blackholesun   Click here to Send blackholesun a Private Message   Add blackholesun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Viciola
Stálý Člen

Karma uživatele Viciola - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 75

no já jestli budu mít svojí drzejší kopii tak uz ted se nemůžu dočkat ne porovnávání modýlků

Tenhle rok to určitě vyroste

Old Post 11-04-2003 v 02:18 AM
Viciola je offline   Profil uživatele Viciola   Find more posts by Viciola   Foto galerie člena Viciola   Click here to Send Viciola a Private Message   Add Viciola to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kpt PLICE23
Nový Člen

Karma uživatele Kpt PLICE23 - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 76

Taky sem si rikal,ze maturitu zvladnu i kdyz budu palit a ani sem se k ni nedostal.Ted opakuju 4. a maturita se mi blizi jak smrt,vym zatim peknou picu a myslenky na to ze omezim huleni nebo snad prestanu(UNREAL) se mi taky honej hlavou.Kdyz nehulim tak mam starasny abstaky,musim hulit dene jinak je to zly,jenze to mi ubira sil a do niceho se mi nechce.Zacarovany zhuleny koleckooooooo.

----KDYZ CHCI BEJT SVUJ PAN,DVACET BURTU DAM!!!----
KDO HULI UMI,KDO NE CUMI

TEKNO+ILLLEGAL GROW............FUCK DA SYSTEM....

Old Post 15-04-2003 v 20:25 PM
Kpt PLICE23 je offline   Profil uživatele Kpt PLICE23   Find more posts by Kpt PLICE23   Foto galerie člena Kpt PLICE23   Click here to Send Kpt PLICE23 a Private Message   Add Kpt PLICE23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Unregistered
Host

Příspěvek č. 77

Tak tahle otázka mě vždycky hrozně dostane a taky myslim že až každej bude chtít přestat tak přestane bububububu

Old Post 16-04-2003 v 10:32 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dejva
Stálý Člen

Karma uživatele Dejva - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 78

no tak me je skoro 20 a myslim ze me to asi taky nekdy vomrzi takze asi urcite prestanu ale ted este neni ten spravnej cas hehehe mam zanami co maj mali deti a klidne je sebou vemou do hospudky na zahradku deti si tam hrajou na pisku a rodice si f klidu pufno naky bambarkou samozrejme s rozmem a sou f klidku myslim ze je to f poho hulit i kdyz ma clovek rodinu

Old Post 23-04-2003 v 19:06 PM
Dejva je offline   Profil uživatele Dejva   Find more posts by Dejva   Foto galerie člena Dejva   Click here to Send Dejva a Private Message   Add Dejva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mellkori
Nový Člen

Karma uživatele mellkori - 0% Pěstitelská

Zdraví Přestat hulit Příspěvek č. 79

Tohle téma je pro všechny co zkusili přestat huli. Nikho do toho nenutím ani nemám v úmylu nějak zatracovat kouření marihuany, ale chci popsat můj případ. Měl jsem nějaký problémy v osobním životě a ve škole, hulil jsem a tyto problémy se dále zhoršovali, protože jsem je ignoroval. Tak jesm si jednoho dne řekl nechám toho a uvidíme co to udělá. Tak jsem toho nechal, začal jsem kamarádům říkat ne a začal jsem si řešit problémy ve škole se známkama. Asi po měsíci jse si všiml jedné věci, začala se mi zlepšovat paměť a taky jaem si začínal vzpomínat na v+ci na které jsem už dávno zapoměl. Nechci zpochybňovat něčí názory, ale tohle je moje subjektivní pozorování - marihuana opravdu tu paměť ovlivňuje, ne moc, ale dá se to vrátit. Takhle jsem to vydržel asi tři měsíce. Možná si říkáte, že jsem moc nehulil, ale já jsem hulil třeba šestkrát týdně. Těďka se už nedržím tak moc, ale dám si jenom třeba jednou dvakrát měsísčně ale víc ne.
Je to docela zajímavá změna. Zkusil jste to taky někdo ? A jesli ano zájímalo by mě jestli má stejné zkušenosti. No to je asi všechno

Love ganja!!!

Old Post 06-05-2003 v 15:13 PM
mellkori je offline   Profil uživatele mellkori   Find more posts by mellkori   Foto galerie člena mellkori   Click here to Send mellkori a Private Message   Add mellkori to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 80

Vosliku jedes s takovejma myslenkama!!!
Je krasny pocasi, bude brzo leto, pohoda, festivalky, muzika, zahradky, kamaradi a tak dal. Je se porad na co tesit, je porad proc zit.
Tak at je ti lip.

Old Post 07-05-2003 v 08:29 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 3 4 5 6 7 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás