Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já dal 6 kytiček ven už ve čtvrtek, ale v pátek jak byl ten strašnej déšť (teda aspoň tady) tak mi to ty malý nebohý kytičky dost zdeformovalo ale doufám že se vzchopěj a porostou. Jinak doma teď klíčim takže tenhle tejden budu už dávat ven....ještě vychytat místa se sluníčkem a bez čórek
Heh včera vysazeno prvních 6kyti... hehe! Doufám, že to porosteee...a že už nepřijde nějaký zlý děd mrazík tak čuska ať to raší, ať to rosteeeee...uaaa
No když jsem podívám z okna vydím pěkný sluníčko, modrou oblohu a předpověď je taky oukej, takže jdeme na to...ve středu mám volno tak se chystám vysadit něco ven...Ale co když příjde sníh... :-))
abych pravdu řek, tak loni jsem kolek každé kytky nasipal trošku takove strusky (štěrku), a ani jeden slimák se tam neoběvi (nezpůsobil škody), ale zase nemůžu vědět, jestli tam vůbec nějací přišli...ale jinak ten štěrk pomáhá
Joo, chlapi, tak my letos riskujeme, a zkusime KC 33, vcera sme zacali klicit a pocitam ze za 14 dnu budeme tak sazet...
Napotreti uz nam to prece musi vyjit!!!!
Já dávám ven 3patrovou kytku, ale někdo řiká že to je moc. Ale u nás v horách to je lepší, protože tady máme jenom léto a zimu
taky bych nejradši sel rovnou do hlíny
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.
takovej dotazek mate nekdo nakej prehled jak by mela bejt kytka velka za tejden, mesic ,2 mesice atd.? vim ze zalezi na modelu ale aspon nak priblizne dik