Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od maugly to Hy3na a nebolo by moc napr. 400W na pestnik 60x60x160 cm vela ?
na 60*60 máš 250w akorát, 400w je efektivní na m2. ale když to uchladíš, tak kvalitnější palice budeš mít pod 400w. taky to s víc svetlem rychleji roste.
ale zkus si to CFL, nasbiras zkusenosti a uvidiš, jak dál
to Hy3na nak nejak som aj chcel ze urcite zacat z noecim menej narocnym a nie takym zrutom elektriny a potom snad vyskusam aj silnejsie sodikove vybojky .
jenže silnější lampy nejsou jen o kvantitě, ale hlavně taky o kvalitě
JJ, já vím. Myslel jsem mou osobu. Mě stačí, když si udělám 100-150g, než bude další. Nevím co bych dělal např. s půl kilem hulení, než bude další.
Nekvalitní hulení - chtěl kvalitu
Kvalitní - chtěl kvalitu
Nekvalitní kvantita - chtěl kvalitní kvantitu nebo mu šlo o jen o kvantitu
Kvalitní kvantita - chtěl kvalitní kvantitu
Né všichni umí kvalitu a navíc pod větší wattáží.
Nebo zkráceně. Stačí mi kvalitní hulení pod 250W, než kvalitní kvantita pod větší watáží.
Tak vidíš, že je lepší mít lampu kousek od vrcholků a nijak jim to nevadí. Kdyby jsi jí nechal v 50cm, tak by to takhle nevypadalo.
Zachvilku si s ní začni hrát, aby jsi z ní měl krásný keřík.
Nic nepřepínej. Nech ji ještě jet, když se tak pěkně rozjela. Vypadá fakt pěkně zdravě. jen počítej, že ještě po přepuntí o něco vyroste. Ale neporadím ti o kolik, já mám sodík 400W, takže nevím, co to udělá pod CFL.
to Kosmej jasne to je len uz som nedockavy na ten pekny kvet a hlavne na to co pride ponom ked ho ususim . A tebe to asi o kolko povirastie pod sodikom som cital ze moze az o 1/3 svojej vysky povirast .
Původní příspěvek od maugly to Kosmej jasne to je len uz som nedockavy na ten pekny kvet a hlavne na to co pride ponom ked ho ususim . A tebe to asi o kolko povirastie pod sodikom som cital ze moze az o 1/3 svojej vysky povirast .
Hele, podle rozvětvenosti kytky. U hodně rozvětvené asi do 30 cm.
Původní příspěvek od maugly No tak to aby mi este cca o 60 cm povirastla kurna to bude doba
ur sa nemozem dockat
To ale neber jako relevantní informaci. Jak píšu - pěstuju pod jiným světlem než ty. Mám jiný květináč než ty. Taky záleží na mnoha jiných aspektech. A každá kytka je trochu jiná, některá mi přeroste. Některá je OK, i když jsem si myslel, že jsem přepnul pozdě...
no ved hej ale ked ze moj box ma 160 cm a ventilator s lampou maju cca 50 cm tak asi aj tak to necham tak max do 60 cm rast a potom prepnem uvydim ako to bude vyzerat ked to bude vadsie
no prave ho mam v casovaci stalo to sice 49 € ale uvydime dufam ze mi neodide lebo ked pola stale zapnuta tak mi to strasne striekalo von tak som tam musel dat aj nejaku kritku nech ta voda nevystrekuje s kybla von . inak diky tesim sa jak mali chlapec z nej je to moja druha rastlinka a zatial vsetko uplne nez sebemensieho problemu neviem ci to je nahoda alebo zaciatocnicke stastie .