Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim,
Máš to hezký a budej eště lepší s tou 125 cfl...
Ale ty květníky jsi moc nevychytal , měl bys je nějak zatemnit, kořeny si moc nerozuměj se světlem, aby tam z boku nepronikalo světlo do hlíny prostě.
Ať to roste
tak sem po nějake době s5 ,udelal sem menší upgrade skříně.vylepena izometrickou folii.koupil sem nove žarovky na rust 2krat 35wat ,6400k.2300lumenu dohromady teda 4600lumen
Zdar,
Chtěl bych jen říct bacha na izotermickou folii , nevím jestli máš tu stejnou jako já sem měl, ale je to pěkná sviňa, po oddělání mi klesla teplota o cca 4°C což je celkem dost, peklo to tam jak na hawaii.
a hnojit jsi asi neměl :/, vždycky bys měl hnojit podle toho jak to ty kytičky potřebují, takhle jsi jim možná spomalil kořenový růst a nebudou se paradoxně tak rychle rozvíjet.
Já třeba na růst nehnojil vůbec a jak krásně se mi rozrostli za 21 dní...
Jen tak pro příště