Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
neštípal jsem vubec žádnou všichni strašili že bb od dp hermí a že to budou na 110% hermači tak sem neštípal abych je nestresoval , a vzhledem k tomu že mam box 150 tak ty 4koštata vzadu nevaděj jen takovej bonus vyhazovat je nebudu
32den 12/12 hnojeno 5ml bloom 1g monster bloom na 5/l vody 2ml fich mix konečně jsem namontoval odtah vk snad 280m3 a alu flex jen tak na rychlo bude se to předělavat je to prasárna ale funguje to holky krásně voněj a bobtnaj ta bb neskutečně voní opravdu jako boruvky doufám že tak bude chutnat
Naposledy upravil biobizzman 17-08-2012 v 13:45 PM
ahoj.to fakt dáváš 4g monster bloomu na 5l ?doporučený je tam 1g na 10l.při tomhle dávkování by ti měli shořet jak papír nebo grotek kecá a ty poměry p/k jsou tak desetinový.mám ho doma taky ale nectěl jsem to dávat kvůli chuti protože mi to připadalo moc silný a nechci to proplachovat měsíc.jestli tvoje ladys ale žijou dál tak to asi zkusim.
hele kousek zpátky jsem koukal že si dával 4g MB na litr to už mi připadá úplně neuvěřitelný a podle mě by to mělo způsobit totální vyvraždění boxu.jinak jsem rozjel taky stopadesátku takže budu sledovat a rád se poučim.
kluci sory spletl sem se diky za upozrnění dávám 1g na 5l takhle to je špatně jsem to napsal a dávám to jednou tydně v a před tim pruplach čistou vodou a pak je krásně nakrmym a hned to de znát
jak dlouho to proplachuješ?jednou jsem to zkusil venku a chuť byla katastrofální kvůli tomu to dovnitř nedávám.jestli to zdárně dokončíš tak možná změnim názor
dnes sem zapojil 70w hps a obstaral další posadku a to 12*ip2000 8*ww na foto i matka ww k dalšímu kolu mě donutila zdravotní situace kdyby měl někdo nějáke postřehy zkušenosti s lečbou rakoviny pomocí konopí uvítám veškeré info diky
39den 12/12 holky komplet napadeny sviluškami....pulka listí otrhána koupen postřik stop sviluška a biool snad to trošku zabere jinak bb pořád hermi trhám jak šilenej samčí květy musim to dojed aspon do 50dne a 10dni pruplach mam v plánu koupit ripen nějaký nápad co stím nebo opravdu nikdo neporadí???
Původní příspěvek od biobizzman 39den 12/12 holky komplet napadeny sviluškami....pulka listí otrhána koupen postřik stop sviluška a biool snad to trošku zabere jinak bb pořád hermi trhám jak šilenej samčí květy musim to dojed aspon do 50dne a 10dni pruplach mam v plánu koupit ripen nějaký nápad co stím nebo opravdu nikdo neporadí???
toto údajne zaberá na 99% a je netoxický, možno aplikovať v kvete!!
Bacha na ten biool, nevím jestli to bylo tím mejdlem co jsem do toho přidal, ale po 2 týdnech to vypadá jak kdyby je nějakej ichtyl zapálil... :/ Sviluše dali pokoj, ale dost listí je v kelu. Naštěstí nekvetou.
Jo s postřikem v květu je to fakt v pi.. mýdlo ani nedávat!
Pokud zasáhneš mýdlem šišku tak celá jako by uschne,pak ještě asi něco povyroste ale už to nebude žádná sláva kouřit se to dá ale výnos bude v řit. já to tak udělal a dozrály dříve růst šišek byl minimální
Rozvážný člověk využívá osobních zkušeností,
moudrý člověk zkušeností druhých.
jestli chceš něco co na 100% zabere,je to bio a nechceš zničit ladies tak vezmi plant vitality od B.A.C. používám to druhý kolo dávám 20 ml na litr a do tejdne jsou pryč jen to neni zrovna nejlevnější ale zázraky hold něco stojej.na biool se vykašli má to malou účinost a ten olej v tom kytky dusí.