Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kup si digitalni stoji okolo 300kc a urcite to nejsou vyhozeny penize ja pouzival mechaniky jen a ofuk ventilatory takze nevim jestli se to nekdy stalo. a kytkam se urco nic nestalo 3 hod nejsou moc ja nechavam v poslednim tydnu svitit jednou nonstop 48hod .
Co si dokazu udelat nekupuju !
Co si neudelam tomu neverim
Jo, mě se to u mecha. stalo taky. Je to mrdák, teď už ho mam pořešenej tak, že spíná pravidelně, ale zase nejde zapnout permanent I ....Jinak, jak je to u digitálu, když nejde elektrika? On má nějakou vlastní baterii a pamatuje si?
měl jsem teď dost práce, takže jsem nestíhal update a péči o kytky taky moc ne :-(. Díky debilním časovým spínačům, měly kytky prodloužený den o 2-3 hodiny stalo se to během 5 dnů asi 3x :-( takže dnes mám konečně volno a zajedu koupit digitální spínač.
Kytky pěkně povyrostly, výška je od 40cm po 50 cm u té nejvyšší. Akorát vršky kytek, hlavně u paliček blednou, tak budu hledat příčinu.
Včera zalito spolu s hnojivy - 3ml biogrow, 4ml biobloom, 05ml topmax, Supervit a postřik phytaminem.
Dnes kytky ještě vytáhnu z boxu abych je pořádně zkontroloval, tak pak přidám fotky.
tak zase po delší době přináším nějaký menší report.
Kytky jsou dnes na 26 dnu květu a zdá se mi, že díky jsou palice celkem prorostlý listy, zřejmě díky nedodržování 12ti hodinové tmy :-( spínače prostě nefungovali správně a tak docházelo k tomu, že se světlo nevyplo a nebo se v průběhu tmy zapnulo .
Každopádně teď už mám digitální spínací hodiny a snad už to bude ok, jen jsem záhlídnul v boxu lítat nějakou havěť, tak zítra zajdu pro signální desky, snad to nebudou smutnice.
Kytky jsem teď asi týden zalíval pouze čistou vodou s upraveným ph, protože na spodních listech se začali objevovat znaky přehnojení.
A další problém je, že těch 6 kytek je na ten box moc a péče o ně začíná být složitá, vždycky je musím vyndat, abych je mohl zalít nebo prohlédnout. Ale tak je to první grow, tak aspoň jsem poučenej pro příště :-)
Tak dnes je to 28 dní květu, takže mě čekají přinejmenším další 4 týdny ...to je hrozná doba, ale snad to bude stát za to :-)
Do boxu jsem dal signální lepový desky a zatím se tam nic nechytlo, ale přesto tam občas nějakou tu lítavou svini zahlídnu, doufám že to jsou jen nějaký zbloudilý neškodný mušky.
Včera jsem kytkám pořídil bloombastic, tak jsem na ten "zázrak" zvědavej :-D
Dnes opět zalito spolu s hnojivy - 4ml bloom, 3ml grow, 0,5ml bloombastic a supervit, včera jsem provedl poslední postřik phytaminem.
Tak nevím co jsem udělal špatně ale sem tam se mi mezi palice objevují semínka :-( V boxu mám jen samý holky tak netuším čím to může být a že by to byl hybrid to taky nevypadá.
Netušíte někdo čím to může být abych se tomu pro příště vyvaroval ? Jediný co mě napadá jako důvod je že kytky měly párkrát delší světlo než 12 hod v období květu, protože jsem měl posranej časovej spínač.
Byly to rizky nebo ze seminek ?Pohlavi kytek urcuje nejen seminko,ale i okolni vlivy,vlhkost,teplota,teplota chromaticnosti,ziviny atp....
Jestli to bylo ze seminek,zkus napriste treba klony...
jel jsem z řezů. Já se domnívám, že je to způsobeným tím občasným nedodržováním světelný periody 12/12 kytky měly občas delší světlo a to díky debilnímu spínači.
Naštěstí to není, tak že by kytky byly pokrytý semínkama.
Jinak už se to pomalu blíží ke konci zítra to bude 7týden na květu, takže bych to už příští patek mohl seknout..uvidím jak to bude zralý.
Jen ten finální výsledek asi nebude žádná sláva :-D ale tak já jsem hlavně rád, že jsem si to vyzkoušel a získal zkušenosti díky kterým doufám, že další pěst bude úspěšnější :-)