Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od EDA45 to Macho :
Můj případ je půda,tedy spíš podkroví..Vlhkoměr mezi klony strčí ten,koho zajímá,při jaký vlhkosti ještě drží a při jaký už padají..
Komu je to jedno,ten ho tam nestrká..Je to prosté.. V paneláku(ústřední topení - vlhkost cca 30-35 % ) bys bez zvlhčovačky nebo pařníčku neuklonil ani klon..Poklona
Ten pokoj jak sem psal vytápěnej není, klony jsou zavřeny ve skříni bez zvlhčovačky, pařeníku a problem s kořenama není (viz. foto co sem linkoval).Fleky na zakořenování jsou tři, tohle je jeden z nich.Podmínka je RW na spodek, zima u spodku jim moc nesvedčí. Pokud jsou pořadny maminy a nešmiká se to z nějakych zmetků zmáknou zakořenit i v docela netradičních podmínkách.
Takže ještě jednou mi napiš, že lžu a bude to tvůj poslední příspěvek tady
hhh ja ted resim pis jinej problem.jak minimalizovat straty kdyz si klient mysli ze sve objednane klony vyzvedne az za nekolik dni po zakoreneni.jak dat slusne najevo ze tohle nelze..hhh pac tam jsou pak straty daleko vetsi.
Ten pokoj jak sem psal vytápěnej není, klony jsou zavřeny ve skříni bez zvlhčovačky, pařeníku a problem s kořenama není (viz. foto co sem linkoval).Fleky na zakořenování jsou tři, tohle je jeden z nich.Podmínka je RW na spodek, zima u spodku jim moc nesvedčí. Pokud jsou pořadny maminy a nešmiká se to z nějakych zmetků zmáknou zakořenit i v docela netradičních podmínkách.
Takže ještě jednou mi napiš, že lžu a bude to tvůj poslední příspěvek tady
Nedělej Vlastu..
Vim že nevytápíš,umim číst.To byl jen příklad pro univerzální krabici Mr. Brouka Pytlíka,kdy by se se svou klonovaccí krabicí od značkových bot na svý značkový nohy mohl jít vyfotit,nebo raděj ani to ne..
A beztak by to byla vaše škoda,dyby ste tu zůstali bez mých příspěvků..
Edikt : obavám se,že jsem těžce OT a vyloučení mě stejně nemine..
Původní příspěvek od prashiwa hhh ja ted resim pis jinej problem.jak minimalizovat straty kdyz si klient mysli ze sve objednane klony vyzvedne az za nekolik dni po zakoreneni.jak dat slusne najevo ze tohle nelze..hhh pac tam jsou pak straty daleko vetsi.
To dají v pohodě,mokrý kostky,pár dní,max ti trochu zesvětlají z nedostatku N... a jestli se moc bojíš,tak je přesaď do substrátu do minikvětináčků..Pkud ovšem tvuj klient nevalí hydro..Též teď řeším zapeklitou situaci..,kámoš u mě odložil 60 dětí, K2, co provez přímo z Holandu,měli je 14 dní v kostkách jen na vodě,přelitý a bůhvíjakou sv periodu,páč sou lehce nakvetlý a tim přelejváním listy dost zdecimovaný..Že mu zbyly a jestli je nechci,tak ať je vyhodim.To ale moje zahrádkářský srdce nedokáže,tak je pod 20/4 vracím na růst..Jenže já mám ve svých krabicích od bot naloženo a z větší části už prokořeněno 90 svých PP ratolestí..