Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady par fotek z 45dne květu , uz tejden to jede na ripenu , odčerpal sem starou náplň a nalil vodu , asi 100l do toho sem otočil 0,5l ripenu a EC vylezlo na nějakejch 1,5 , jen sem srovnal pH a za hodku bylo hotovo , ted jen kontroluju pH aby bylo mezi 5,2-5,5 , toť vše , pěkně to uz zcina bejt cejtit , taková čerstvá ovocná vůmě už se na to těšim asi v uterý to půjde pod kosu , možná později na to se detailně podivám.
Tak dneska 51den květu večer při kontrole sem v jedné palici našel plíseň , takže to asi zítra - pozítři půjde dolů , trichomy se lesknou pěkně , nechci to mít moc "stoned" tak snad se trefim , fota z kosy samo budou ,dneska sem vyměnil roztok dolil sem to čistou vodou s upravenym pH na 5,4 a uz jen vyplachuji , čau Hlava
Původní příspěvek od Hlava Tak dneska 51den květu večer při kontrole sem v jedné palici našel plíseň , takže to asi zítra - pozítři půjde dolů , trichomy se lesknou pěkně , nechci to mít moc "stoned" tak snad se trefim , fota z kosy samo budou ,dneska sem vyměnil roztok dolil sem to čistou vodou s upravenym pH na 5,4 a uz jen vyplachuji , čau Hlava
Tomuhle sem taky nikdy neporozumel.proc proboha merit ph u proplachu.
V tehle souvislosti mam jednu uzasnou zkusenost.pestoval jsem s kamosem,kterej nemel zadny zkusenosti a nehodlal je do budoucna ani nijak ziskavat.takze sice pomahal ,ale vsechno slo jednim uchem tam a druhym do.....no a ja musel odjet v dobe,kdy kytky kvetly 45 dni.odjizdel jsem necekane, neplanovane a jen jsem mu napsal,at zacne proplachovat vodou a po 15 dnech to sekne.no a milej kamos si nemohl vzpomenout jaky ph sem namichaval a ani to jak a cim sem ho srazel,takze kdyz jsem dojel cca za mesic,tak kytky vysely na pude uz suchy ale nedozraly a plyny sracek,protoze borec ty kytky v tom 45 dni sklidil.hulit se to nedalo .
Když má blbý Ph tak přece špatně kytka papá a když proplachuješ tak chceš,aby papala co nejvíc čisté vody a když má blbý Ph tak si myslím,že se tak dobře nevyčistí.Sorry ,že to tady zasírám.
Původní příspěvek od Repeto Když má blbý Ph tak přece špatně kytka papá a když proplachuješ tak chceš,aby papala co nejvíc čisté vody a když má blbý Ph tak si myslím,že se tak dobře nevyčistí.Sorry ,že to tady zasírám.
tak snad jde o správný příjem živin, když proplachuješ, tak tam žádný živiny nejsou