Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teda upřímně, koho by to taky napadlo, tohle je opravdu extrém.. já jedu momentálně první kolo taky pod 600w, akorát že tam mám ak47, který je rozvětvený i bez zaštipnutí.. doufám, že se mi nic podobného nepřihodí .. akorát se chystám na přepnutí během pár dnů, rostliny mají průměrně 45cm .. chci ale vydržet na růstu co nejdéle.. nevěřím, že by mě mělo potkat to samé co tebe
Takhle vypadaly nejvyšší kytky první den květu. Potom jsem odletěl na dovolenou a o kytky se staral otec. Alespoň vim, že příští kolo to udělám jinak. Na příští kolo mam připravené 4 modely - Power Plant - Euforia - Mazar - BigBud XXL. Přemýšlím, jestli dát 16 rostlin do 6,5 l květníků, nebo opět 9 do 11 l. Váš nároz?
Co myslíte - bude z této palice něco? Nebo pryč s ní? (1. fotka) Už jsem tak 15% spodních větví odstranil, ale tahle vypadá také dost chudě.. A takových tam je víc.
Na jedné kytce jsem u hlavní palice objevil plíseň, tak jsem jí hned seknul. To plesnivý jsem odstanil (naštěstí toho bylo max 0,5g) a zbytek sušim. Trochu jsem ochutnal a s výsledkem jsem hodně spokojený. Dnes půjde na kosu další kytka.
53. den 12/12
Vlhkost 44%
Teplota - noc 20° den 27°
Jen tak pro informaci - palice kterou co sušim, váží mokrá 120 g, tak počítám, že po usušení z ní bude tak 40 g
Tak před 2 dny proběhla kosa. Klidně můžete tipovat, ale z fotek toho není moc vidět.. Takže pro orientaci - 1 menší kytka, která je už usušená vážila 41 g pěkných tvrdých palic a asi 5 g řidkého. Jinak účinek mě velice překvapil, stav někdy trvá i 5 hod.
Tak je tu výsledek. Velmi mě překvapil a hlavně potěšil.
Dohromady toho je 501 g (+/-5 g). Z toho 439 g jsou pěkný tvrdý palice, 48 g jsou pěkný palice, ale už ne tak tvrdý a 14 g hulitelného "řitkého" materiálu.
Z jedné rostliny je průměrně 55,7 g.
Na první grow jsem s výsledkem vážně spokojený, abych řekl pravdu, nečekal jsem, že toho bude tolik. Je to ale nejspíš tím, že kytky tolik přerostly, což se ve výsledku projevilo docela pozitivně. Ale v dalším kole je chci nechat max 1 m.
PS: To jsem nevěděl, že stříhání listů je tak složitá práce. Seděl jsem u toho 5 dní pomalu v kuse, každých 5 minut člověk musí čistit nůžky a taky mam na prstech mozoly.. A vůbec nejhorší je, že se u stříhání projevuje má alergie, takže po celou dobu stříhání jen samý kejchání a smrkání.