Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
už to vypadá mnohem lépe!!!Sleduji a držím palce.
Hlava:Tobě se omlouvám.Máš toho napěstíno asi tak stokrát víc než já...
Takže akvaristiku už nechám být
Původní příspěvek od agate-gem Vážený pane,
já hovořím! A s kecama se di vycpat. Než abys tu rozebíral kraviny,tak uzavírám debatu...
Podívejme na cucáka jak je vostrej.
A jak říká Hlava že ještě nepřesazovat, já bych je z teho blacka valil ven co nejdřív, nejlíp vypláchnout opatrně. Páč myslím že to jenom pomůže, ale zase nemám toliko zkušeností jako Mad Head. Ovšem teď po tom FIMu už asi ne.
Asi jsem to měl střihnout trocuhu níž že?
A ještě jsem zkusil F.I.M na druhým NN
No a fotky jsou dovela nekvalitní (fotil jsem to narychlo)
takže to ještě vyfotím, ale až budou trochu větší
Jo a díky za názory
Zdavím
Dneska jsem byl s kámošem vybírat místo a našli jsme pár zvláštních Kytiček ...
a v poslední době jsem dostal chuť vypěstovat si něco psychotropního a nebo něco co dobře vypadá
takže mi prosím poraďte co to je za kvítka
I´m Back
no očas nějaká ta fotka stojí za prd ale snad to nebude vadit
a taky vám ukážu nového miláčka
a ten AK je ve zbytku toho bláta a v sub. pro kaktusy(toho je tam nejvíc) no a taky trochu písku a na spodku jsou nějaký hovna tak snad se mu bude dařit
Zdravím
Dnes jsem přestěhoval všechny 3No Name
Fotky jsem dělal na rychlo takže nic moc
a na poslední fotce je vidět to co ostatní moje květinky ještě nemají
Zdravim tak jsem konecne presadil kvetinky koupil jsem jim substrat pod muskaty pH 5.0-6.5
a chvilku jsem se bal o AH3 a Guawi
a jeste jsem se byl kouknout na NNka jsou ozrani od slimaku tak jsem kolem kvetin nasypal sul no a to je asi vse.