Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak kytky vypadají, že už kvetou jak mají. Problém byl ve vysoké teplotě. lístky byly pokroucené a celkově kytky nevypadaly na 100%. teď jsem přidal ofukový větrák a zvedl lampu a hodně to pomohlo. Doufám že ve výsledku se tento špatný začátek moc neprojeví.
Tak kytky vypadají, že už kvetou jak mají. Problém byl ve vysoké teplotě. lístky byly pokroucené a celkově kytky nevypadaly na 100%. teď jsem přidal ofukový větrák a zvedl lampu a hodně to pomohlo. Doufám že ve výsledku se tento špatný začátek moc neprojeví.
Kytky dostávájí v každé zálivce 3-4 ml bloomu a kapku fischmixu. semtam žlutý list, ale jinak vypadají zdravě. Světlo jede přes noc, ale i tak je docela problém to uchladit. Ještě bych se chtěl zeptat na názor na postřik kytek ve květu. Kdy přestanete rosit, aby nevznikala plíseň?
Kytky pěkně kvetou. Jen mám podezření že to nejsou všechno stejné odrudy. 2 vzadu jsou trochu jiné než ty 2 v popředí. Ale možná to bude způsobené tím že 2 se v růstu trošku opozdily. Jak často hnojíte? Je vpořádku hnojit skaždou zálivkou pokud to kytkám nějak viditělně nevadí?
zdarec,nevim ci sis nevsimel,ale kitickam to tvoje hnojeni v kazdej zalievke tada vadi,ukazkovy priklad prekrmenia na prvej fotke v prispevku c.69,na tvojem miste bych to prelial upravenou vodou,a potom jak by to preschlo,tak bych to zacal pomaly prihnojovat podla tabulky na hnojkach,a jednu zalievku hnojky,a druhu upravenu vodu s enzymami,a je dobre odsledovat aj to aby si to neprelieval,je vhodne nechat substrat preschnut...
..taky jsem se vytrestal navody hnojit do kazde zalivky,
je to hloupost,protoze to silne meni ph,podle meho nazoru.
kdyz jsem hnojil 1x tydne predspsanou davkou hnojiv
,nikdy nebyl problem....
No jo, chtěl jsem do nich naprat co nejvíc Jinak díky za rady chlapi. Včera prolito čistou odstátou vodou.
sailinder: jak jsi psal o těch enzymech, jdou koupit i v normálních zahradnických potřebách nebo je to nějaká specialitka z G shopu?
Tak dnes jsem kytky asi 15 minut ve sprše proléval vodou, abych z nich dostal všechny zbytky hnojiv atd.. Taky jsem je trochu prostřihal aby se světlo dostalo níž. Příště rozhodně pořídím klasické stínítko, protože toto dává zbytečně moc světla do okolí a nesměřuje ho dolů. Taky bude nová výbojka (ještě na tento pěst) , protože nemám zdání kolik má tahle nasvícené.
Teď by mohl někdo poradit kterou:
Jsem docela překvapený. čekal jsem že holky už budou řádně smrdět a dokud nestrčím nos přímo k šišce tak bych ani nepoznal že v pokoji mám nejaké kytky čekal jsem to horší.
zdarec,s tou vuni to mam aj ja tak,co je na tem najlepsi,ze aj drahej polovicke to uz nevadi,cuchove bunky si casem zvyknu,ale jak uz tu pisal Vitas,jak dojde nekdo cudzi,tak im to kruti nosem...
57. den 12/12
2 kytky nádherné, osypané, velké šišky, jedna takový střed a jedna je řídký mrzák. NA té asi zkusím nějaké pokusy. Asi ji budu dýl hnojit a ostřihám většinu listů a zkusím ji co nejvíc vystresovat aby pustila ještě nějakou pryskyřici