Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak ještě jedna dvojice mněli by to bejt DDv pravo SSK v levo ale u přesazovaní sem mnšl docela nakouříno tak je možný že jsem to poplet uvidíme až se budou jednotliví kytky koštovat tak se zatim mnějte a klidně pište,abych nezapomněl díky za káčko
Zdar draku no byl sem čtrnact dnu pracovně tak mě nebylo maš taky pěkny kaštany bude to holokaust se koukam určo taky zabyjaci Ja už mam posečíno mlada to musela seknout zamě je to hezky a je to dobry usušili mi tet paldu na sluníčku a dobrej vysledek spíš kurevskej nemohl sem ani vnímat je teho 35g su spokojenej rad bych viděl ještě tvoje vísledky jak ti to dopadlo atd... když už sme to tady takovou dobuspolu valili zatím čau držím palce a ozvi se kámo
Tak čus všichni na growers květinky mi skosila zubatá v 53 dnu květu malinko dřív klidně by ještě dva tři dny mohli bít pod lampou ale co už ted už se houpou vesklepě ve vánku a snížený teplotě......Pro sadaře kytky dojeli parádně díky za optání vísledek váhy nevim je to ještě mokrý a ještě dlouho bude fotky nahodim zamoment a ještě díky ti za to že jsem svuj pěst moch z někym zdílet jo je to pecka že jsme to dojeli oba v pohodě dokonce...máš něco v plánu na další kolo tak a už k fotkám tímto bych chtěl vyhlásit typovačku o ochutnávku tak se zatím mnějte čauves draku a čauves všichni
tak zdravim všechny kdo má rád zelený dým.tak to tady konečně uzavřu já vim nějak pozdě ale no to bych se moc rozepisoval.jinak kytky ze skříně už jsou skouřený musim říct že to bylo krásný pokouřeníčko shiva skunk lahodná chut silný hig vubec neškrábal ale to musim říct i o double dutch i když chut byla kapku kořenější tak ted k váze váhu nevlastnim jen kuchynskou digitalní jen tak jsem to skusil a bylo toho kolem 140g no umně spokojenost.........jinak jsem nelenil a zasadil pár kytek ven na zahrádku a postavil novou skřín dokoupil nějaký věci folii atd fotky samozdřejmně dodám k večeru budu zvědav na vaše reakce a radu jestli vubec kytky venku dokvetou protože nějaký náznak květu neni jen ukázali kule a chloupky-...tak zatim mnějte a večir foto čauves
tak tu mame foto zelené zahrádky z leva dvě kytky passion2 a jedem v pravo 2kytky top44 2xwhite rhino vse ze semen a poslední tri řezi usebe naplaclí shiva skunk od kamarada
no a ted slíbena fotka skříně vatáž stále 250w přítah z venku 125vko a odtah taky ven 125vko turbo ve skříni krásných 27stupnu ted když je venku teplota 25 stupnu jelikož tak nějak nejsou peníze na řezi tak skoušim doma sam ale nějak mi to nejde nechtěji zakořenit nebo to prostě neumim dnes jsem je dal do skříně tak se snad spamatujou tak to je zatim všechno zase písnu jestli bude nějaká zmněna,kdybiste mněli něco na jaziku tak klidně napište zatim čau