Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od BHCBRUNES roztok ktorim zalievam je 6.5..ph a vichadza z crepnika 5.5 ph voda je nemate niekto fintu ako zvisit PH:...,,????
Tím co zálíváš musí mít vyšší hodnotu ph, když ti vytéká míň... Prolij to roztokem s ph 6,8 - 7,0 a kontroluj co ti teče ven...
K těm skvrnám: postni foto, prohlídni si ty kytky pořádně ze spodu listů a stonky.. Možná tam budou nějací živičichové... Hledej bílé nebo hnědé tečky... Ale pořádně, pokud jsou to třásněnky, tak jich tam může být jen pár, ale rychle se to šíří!!
můj názor je, že máš špatné ph, měříš?
možná stres z horka ale nejdřív by to chtělo vědět to ph.. a tu vlhkost bych taky asi v tomto stádiu řešil.. Ty dvě úsporky jsou na jednu takouvoudle sazeničku zbytečně moc, raději udělej nějakej pařníček, tak aby tam bal průvan a nad něj vodorovně úsporku ev. obě dvě..
a jo vlastně, já jsem debil s tím ph... No 5.5 je málo, takže nahoru s tím.. Ph metr podle všeho máš? Nebo používáš papírky, kapky? Prolij to něčím vyšším, jakou tam máš vlastně půdu něco předhnojenyho? A řeš tu vlhkost, uvidíš jestli se to zpraví
dal som prec jednu usporku je tam len 1200l co teraz tie prve listky vischinaju.. narusi to rast tej rastlinky,,,???podla mna to bolo nizka vlhkost a vela svetla..
podle všeho to tak bude.. No ten šok možná trochu spomalí růst, ale snad to nebude nic tragickyho a vyrovná se s tím v pohodě..
no ty papírky jsou hodně nepřesny, raději kup tu kapkovou variantu do akvárií... a úplně nejlíp si kup nebo alespoň od někoho zapůjči digitální ph metr.. Jinak zvýšit to ph roztoku se dá pomocí tohoto