Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo hlavo, tak tohle ti nezávidim, budeš to mít asi pěkně těžký, to rozhodování, jo proč sem někdo posílá fotky i dvakrát? jako pojistit si šance na úspěch? :-)
Původní příspěvek od suchac0 jo hlavo, tak tohle ti nezávidim, budeš to mít asi pěkně těžký, to rozhodování, jo proč sem někdo posílá fotky i dvakrát? jako pojistit si šance na úspěch? :-)
Nebude to tak tězky vzhledem k tomu že si asi tak půlka lidi nepřečetla pravidla tak to bude akorát ješte 9dní
....no voni jsou všechny 3 , já vim , na netu sedim od začatku tak si nějkaky fotky pamatuju ted se nevrušuju pak to protřidim , počital sem s tim , plagiátoři nejsou jen v Plzni na právech
Tak jsem si "pořádně" přečetl instrukce a fota, kterýma jsem přispěl jsou z mýho out vlákna a tudíž na hovňajs, tak přidávám nový, dosud nepublikovaný.
1. fotka - White Widow by Dutch Passion
2. fotka - Border kolie Sára s Power Plantem by Dutch Passion