Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tady je ještě foto :
1.chronic - mokrá váha 78g
2.tady ještě nlx trochu z blízka
3. ještě fotka jak si holky visej v boxu , je tam teplota 23 a vlhkost 55%
Takže celková váha mokrých rostlin je 790g
Tak můžete tipovat lidičky, už se tešim na vaše typy :-)
Naposledy upravil IcanLearnUgRow 06-04-2011 v 22:26 PM
Původní příspěvek od Pan Pája zdar IcanLearnUgRow
mas to hrozne listnaty, nejspis kvuli tomu pomeru 5-10-5 co je v hostickejch slepicincich. A toho kuprikolu si tam mohl striknout vic aspon by o bylo trochu ocukrovany.
Vidim to na max 120g listnatyho materialu.. Good luck v pristim kole. Uz planujes? Bude bubbler?
čau no nevím, nemyslím že by to bylo kůli hnojivu,spíš myslím, že jsem udělal chybu, že jsem někdy na začátku květu ostříhaval lístky nějaký co stínily, a zbylý sem zastřih do půlky, a nějak jsem se moc zhulenej moc rozjel , a pak koukám že sem to skoro oholil a kůli tomu se mi rozjeli lístky v palicích asi no.. toje ta přehnaná peče, díky který jsem to i preventivně střík tim kuprikolem no teda pryskyřici bych kuprikolem nenahrazoval radši
Další kolo v plánu mám,ale zřejmě až na podzim,Tědka se budu soustředit na outdoor, tam to svití zadarmo :-)
čau no nevím, nemyslím že by to bylo kůli hnojivu,spíš myslím, že jsem udělal chybu, že jsem někdy na začátku květu ostříhaval lístky nějaký co stínily, a zbylý sem zastřih do půlky, a nějak jsem se moc zhulenej moc rozjel , a pak koukám že sem to skoro oholil a kůli tomu se mi rozjeli lístky v palicích asi no.. toje ta přehnaná peče, díky který jsem to i preventivně střík tim kuprikolem no teda pryskyřici bych kuprikolem nenahrazoval radši
Další kolo v plánu mám,ale zřejmě až na podzim,Tědka se budu soustředit na outdoor, tam to svití zadarmo :-)
Jo promin za ten pocatecni h8. Je to mucirna takze to co jsi vypestoval je opravdu zazrak TTa spotreba je silena protoze podle toho cisla co jsi mi psal na chatu vznikla necela 1t co2 pri vyrobe energie na Tvuj grow coz je za nejakych 120 gecek celkem dost vysoka dan. Kazdopadne preju hodne stesti do pristich kol. A at chutna (snad jsi tam teda toho kuprikolu opravdu nedal moc
Jo promin za ten pocatecni h8. Je to mucirna takze to co jsi vypestoval je opravdu zazrak Jinak vuci zivotnimu prostredi mi prijde trosku sobecka i ta spotreba protoze podle toho cisla co jsi mi psal na chatu vznikla necela 1t co2 pri vyrobe energie na Tvuj grow coz je za nejakych 120 gecek celkem dost vysoka dan. Kazdopadne preju hodne stesti do pristich kol. A at chutna (snad jsi tam teda toho kuprikolu opravdu nedal moc
v poho :-) no holky jeli jak negři práskal jsem jim totiž za zádama bičem taky si myslim že jsem z tohohle boxu dostal skoro maximum, skřin byla skoro plná, chybělo akorat asi 10cm k vršku boxu :-) no teda ty jsi mi ale ekolog, jaktože už nejsi v 50 vyvolených v japonsku?? by mi zajimalo jak efektivní je tvuj grow mimochodem :-) kuprikolu jsem tam dal fakt minimum, a postrikal jsem to pak parkrat vodou a nechal venku mimobox uschnout a namiřenym velkym ofukem.díky, tobě přeju taky.
ještě bych vám rád zdělil že obsah "květináče v kterym bylo 5 rostlin bylo :7.5 litrů, takže 1.5 litrů na rostlinu, proto typuju že nejsou takový bambule jaký bych očekával.Jedinná wdowa která byla v samostatnym květináči, tak má pořádný bambule. u ty jsem to ale nepočital kolik má objem.
A ještě duležitej fakt, to že jsem v podstatě celej grow pěstoval s cool tube vyrobenou z kusu plexiskla , u který sem netušil jakou ma propusnost .... a original ct, by to možná vypadalo asi trochu líp.ale hlavní je že to jde , což mi spoustí lidi tvrdilo, že mi to pod tim ani neporoste.
Ještě k anketě, myslim si že většina hlasovala blbě :-) protože otázka zněla jestli jde v takhle malym boxu dát g/w , ne je jestli ho tam dám já :-) ale je to jedno
A s výhercema tipovačky se pak domluvím na výhře přes pm.
no teda ty jsi mi ale ekolog, jaktože už nejsi v 50 vyvolených v japonsku?? by mi zajimalo jak efektivní je tvuj grow mimochodem :-) kuprikolu jsem tam dal fakt minimum, a postrikal jsem to pak parkrat vodou a nechal venku mimobox uschnout a namiřenym velkym ofukem.díky, tobě přeju taky.
O efektivite a dalsich vecech Te presvedcovat nebudu, sam by jsi mel vedet kde je pravda. Jinak taky diky
citace:
Původní příspěvek od IcanLearnUgRow
A ještě duležitej fakt, to že jsem v podstatě celej grow pěstoval s cool tube vyrobenou z kusu plexiskla , u který sem netušil jakou ma propusnost .... a original ct, by to možná vypadalo asi trochu líp.ale hlavní je že to jde , což mi spoustí lidi tvrdilo, že mi to pod tim ani neporoste.
Dobra groteska Pouzit plast na CT je nejenze zhovadelost z bezpecnostniho hlediska ale opet se jedna o plytvani cennou energii.
Jo promin za ten pocatecni h8. Je to mucirna takze to co jsi vypestoval je opravdu zazrak TTa spotreba je silena protoze podle toho cisla co jsi mi psal na chatu vznikla necela 1t co2 pri vyrobe energie na Tvuj grow coz je za nejakych 120 gecek celkem dost vysoka dan. Kazdopadne preju hodne stesti do pristich kol. A at chutna (snad jsi tam teda toho kuprikolu opravdu nedal moc
prosimtě, co sem taháš nějakej co2 a jak si na to přišel? a myslíš, že vzhledem ke všem autům a
tepelnejm elektrárnám a podobnejm věcem má cenu řešit kolik co2 vznikne při pěstění v takle malym boxu a pozastavovat se nad tim? podle mě je to blbost...kolik tun co2 jsi vypustil ty za tvuj život?
prosimtě, co sem taháš nějakej co2 a jak si na to přišel? a myslíš, že vzhledem ke všem autům a
tepelnejm elektrárnám a podobnejm věcem má cenu řešit kolik co2 vznikne při pěstění v takle malym boxu a pozastavovat se nad tim? podle mě je to blbost...kolik tun co2 jsi vypustil ty za tvuj život?
a myslim, že to bude 132g
Ahoj
zkus popremyslet proc sem taham co2. Je v poradku ze nekteri lide jsou lhostejni k zivotnim uprostredi jako Ty a rozhodne Ti ten pristup neberu. Prisel jsem na to jednoduchym vypoctem ze na 1kwh energie vznikne v tech tepelnych elektrarnach ktery je zbytecny resit podle Tebe 1kg co2. 1000kwh = 1000kg co2.
Nejde o to ze bych chtel byt nejake grinpis, spis se snazim vysvetlit ze jsou i jine faktory nez je pomer gramu ku wattazi vybojky.
Tady tyhle teorie bych nechal teda radsi navecer k pivu Puvodni myslenkou bylo to ze jsem nechtel napsat primo ze propalenych 1000kwh na tech par g, ktery jsou stejne otraveny medi, je zverstvo a at si rika kdo chce co chce je to vuci planete bezohledny s CO2 nebo bez. Je videt ze jsem to napsal moc v hadance
Ahoj
zkus popremyslet proc sem taham co2. Je v poradku ze nekteri lide jsou lhostejni k zivotnim uprostredi jako Ty a rozhodne Ti ten pristup neberu. Prisel jsem na to jednoduchym vypoctem ze na 1kwh energie vznikne v tech tepelnych elektrarnach ktery je zbytecny resit podle Tebe 1kg co2. 1000kwh = 1000kg co2.
Nejde o to ze bych chtel byt nejake grinpis, spis se snazim vysvetlit ze jsou i jine faktory nez je pomer gramu ku wattazi vybojky.
goodluck
jo tak, já myslel, že jsi měl na mysli co2 vzniklý při pěstění, ale stejně to je jedno, to bys tu mohl psát do všech threadů, kde většina má 2x a víc výkonější lampu a ty to tu řešíš u 250w....
Hyeno: se koukni jak dlouho to mel na rustu, pres 2 metry.. takovy rostlinky ti narostou za tyden, kdyz nejses uplnej trotl a nechas si poradit.. to on bohuzel nenecha, je tvrdohlavej a mysli si jaky nevymysli supr vychytavky, jeste ze nemam takovy kamose, kterej bude delat jeste ramena jaky nevypestoval dobry huleni maceny v medi...