Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mandala a Dutch Passion odrody mainly.
Plus este Easy sativa.
No a este su v hladaciku strainy z Canady.
Finalne doriesim na jar, casu dost.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
tak toto je /bude/uz moja druha sezona...prva nedopadla vobec dobre...vsetko zomrelo ...ale clovek sa uci na vlastnych chybach...predtym som to mal na takom mieste kde slnko svietilo po cely den a rastlinam to nerobilo dobre...mal som zopar aj v tieni a tym sa darilo odost viac...teda som dosiel k nazoru ze ta odroda aku mam , ma rada asi menej svetla...tak teraz idem skusit do lesa x) ...samozrejme ze nieco dam aj mimo lesa...a lesy vraj maju kyslu podu a vraj pomaha vapenec ci co ale vobec neviem skade ho zohnat tak tam asi dam skrupiny alebo sodu...a este neviem ze ci mam pestovat v crepnikoch alebo v jamach...polievat budem chodit asi tak raz za 2 dni...sadit budem do zeminy na izbove rastliny+piesok...hnojenie na zaciatok asi kristalon+mam take granule co sa vmiesia do zeminy a udrzuju ju stale plnu zivin...minule som si zohnal 180 semiacok teraz to bude asi rovnako...len skoda ze no name...doma to dlho nebudem moct mat...asi tak po druhe poschodie potom to pojde von...a vzdy ked to pojdem poliat tak to aj orosim vodou...piste co som podla vas spravil dobre/zle +dake napady na zlepsenie a tak ...dik (ps:za tlacove chyby nerucim )
nazdar no nieže maju radi menej svetla ale len možno že je to nejak geneticky uz dane ze je to indoor A tak velke teploty tomu nerobili dobre ale ktovie... tiez som mal taky problem a takisto som nevedel cim to je ako nahle som dal rastlinu na slnku vsetky listy ovedli dole ako som to dal pod tien alebo pod lampu znova sa vschopili a rastli perfektne takze som zvedavy este na ine odpovede,,, =)
Původní příspěvek od BoBoR a este som chcel ze kedy najlepsie je zacat si upravovat pole
Ja by som povedal že teraz, síce sa dosť namakáš ale príroda ti to vráti 10000000 násobne, byť tebou tak by som nechal klíčiť semená už teraz lebo neviem či to stihneš.
Viem že si tu nový, tak preto skús preloziť nejaké thready. nájdeš tu tipy a triky na outdoor takú húfu že sa ti z toho zatočí hlava..
Fuck the cola, fuck the pizza, all we need is slivovica
systems: BONGASMASKDÓZABONG
preco...neviem pestovat ani nic tak som nieco naplanoval a teraz chcem od skusenejsich pestovatelou aby mi to schvalili , pripadne opravili , skritizovali a tak...
2kopecek...ano...svoje plany som mohol kludne napisat aj tam...ale tam by ste si to precitali a sli dalej...a to praveze nechcem...ja chcem aby ste sa blyzsie zaoberali nad mojimi planmi a polocne na nich vychytali vsetky chyby...
Až keď bude vyrúbaný posledný strom , otrávená posledná rieka , chytená posledná ryba , zistíme , že peniaze sa jesť nedajú
Takze letos to bude opet po vyborne zkusenosti Biddy early od magus gennetics (vyborna sativka na ven a to ne jenom v chuti) ,Jorges diamonds n1 od dutch passion fem. (mel sem moznost testnout tri outdoor phena kazdy bylo jiny na pohled ale vsecky dobry) a Power plant taky od dutch passion a fem. (tak me pride jako takova klasika tak snad nezklame) a hodne moc si rozmyslim jestli vysadim zbytek semen z Early Pearl (letos sem jel tri phena a jedno je opravdu vyborny no jedno se da a posledni je hooodne slaby!!! nemame misto aby sme sazeli shit coz od sensi seeds za 60E docela zamrzi outdoor kterej hnije pred ocima )