Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Dr.Crabakles Pozornější jedinci si zajisté již povšimli, že jsem do skříně přesunul (na dokvetení) slibovaný řízek sativy
hale byt tebou tu trubku na odvod zevnitř bych dal nějakou temější látku aby ti světlo neunikalo z boxu taky to mám takhle řešený a jsem spokojenej.. jinak zdar máš to dobře udělaný
dr. crabakles: no hale vyřešil jsem to vystlánim černou látkou zevnitř pár sichhajsek na připnutí a je to okej ale je s tim docela sraní držim palce já jsem to vymejšlel cca 2-3 hodiny
zkus to nejdřív vymejšlet na papír je to lepší já to měl jednodužší že jsem to dělal čistě jenom s trubkou na přívod vzduchu na odtah to mám přes ventilátor tt
hale skoro ne je to spíš ochrana proti vrtulníkům s termovizí a já si ten ventilátor reguluju na odtah lepenkou postupnym přidávánim lepenky na odtahovou trubku řídim odtah co se týče teploty zatim jsem totiž nesehnal regulátor teploty na větrák tak jsem si přizpůsobil takovej homemade protože ta pičovinka na regulátor teploty a odsávání stojí přes 2000 což se mi zdá trochu přehnaný možná to zakoupim ale až časem jako vše ostatní hale mohl bys mi kdyžtak nějak pak opatřit nějaký řízky? jsi z prahy?
witchie> já nevim... podle mě jdou fízli spíš po megapěstírnách, kde jedou lidi 20 x 600w a ne po "malejch rybách". Co by si na nás vzali? Spíš si myslim, že mě nebo tebe by dostali podle IP adresi, když už Jsem z P. ale řízkovat asi nebudu, nemam na to místo