Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar, děkuji děkuji mnohokrát (děkuji děkuji ). Já bych ten ScrOG tam neměl už jak moc narvat asi. Ta skříň je hrozně malá. Určitě teda oškubu ty slabší kousky větviček. Zítra, až květinkám zazvoní na budíček, dostanou pořádný prostřih a postnu je s novým účesem
A po 8 dnech od přepnutí se objevují první bílé vlásky lásky Jinak dnes to bude tak litr a půl zálivky pro 5 kytek - připomínám pěstění v kokosu. Moc se mi to líbí, protože pH je na 5-6.
Alga bloom (4ml/l)
Cocos AB (obojí 3ml/l)
Hydrobooster (2ml/l)
A víc toho nemám .. leč bych je rád nakrmil
Denní režim je v 8:00 budíček a ve 20:00 spát. V 19:50 většinou zalívám (+/- 20 minut).
Už to házím, prostříhal jsem to jemně a ještě dneska jsem sebral nějaké spodní listy, co byly ve stínu. Pročítal jsem jak drak thread o tom, zda stříhat listy, či nestříhat. Udělal jsem takový kompromis.
A sry, že to postuju tak pozdě, ale přečetl jsem to, když už kytky měly noc, tak jsem je nechtěl rušit a až teď jsem se vrátil ze školy. Kytky vypadají nádherně, listy krásně zelené. Akorát tím, že jsem musel dát pryč ofuk (opravdu se tam už nevešel), tak nejspíš nebudou tak silné větve, ale čas ukáže.
A ještě jedna ze strany
Bych normálně potřeboval na pár minut odborníka, co by přišel, mrknul, "tohle tohle takhle" a hotovo. Ty fotky nezprostředkovávají takový obraz, jaký to ve skutečnosti je. U mě to vypadá prostříhaně a řídce, kdežto realita je zcela na opačné straně. Mám pocit, že pod kytkami by mohl přespávat ve dne netopýr
Každopádně poučení pro příště:
Vyzkoušet FIM techniku
Roztahovat od začátku do stran
Na malý prostor jaký mám - ScrOG - hlavně bych chtěl vertikální
4 kytky namísto 5ti, abych měl víc místa na ofuk
Nepřehnojovat na začátku!
Zůstat u kokosu - nebyla šance přelít, ani jednou problém
Jinak bych asi nic neměnil Co myslíte?
Jo a ještě něco. Pokaždé, když ustřihnu list, tak ho schovám k ostatním do mrazáku, abych je pak všechny najednou usušil a uvařil si třeba mlíko. Je to lepší, než nechat 2 měsíce listy někde uschnuté ne?
tjn to je taky pravda že když se to pořádně provaří že je to ok
myslíte že to provaření odstraní i tu mrdku proti plísni ? takovej zeleno modrej povlak na listech to kámošovi udělalo když to tim postříkal a už to z toho nedostal ?
Lidi prosím vás , buť ty seriály dodělejte do konce a nebo požádejte admina o smazání !
Já bych řekl, že voda při varu je mocná zbraň i proti tomuhle. Prostě ty látky, které to obsahuje, zoxidují a "vypaří" se Ale, ruku do ohně bych za to nedal
Co si myslíte o tom, kdybych kytkám do sortimentu hnojiv přidal ještě Fish-Mix? Četl jsem na různých threadech o něm a panuje tu všeobecná spokojenost. Hlavně poměr cena:výkon.