Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
s narustajici zeleni se take zveda vlhkost´:vyparuje voda z listu takze to je tim a take zalezi kam foukas vzduch z boxu pokud do pokoje tak ti to tam akumuluje:narusta vlhkost v pokoji .....takze bys to musel vytahnout veen nebo do komina atd......
to urcite ano ale i tak venku je tech 50proc. nebo zvaz porizeni odvlhcovacky jestli muzu doporucit coolix vlastni zkusenostcenovka cca 3300kc dokaze az 10l na 24h celkem tichy chod ale hold je to investice
v kvetu je optimal 30-40proc kvuli plisnim prvni 2-3 tydny v poho neva tech 60 ale pak uz je vetsi nachylnost.....ale dokvest se da i v 60 procentech vlhkosti zalezi na ofucich a na nachylnosti tvych genu rostlin......
sakra.. to teda nevim jak to snizim...
jinak, na jedne kytce uz rostou palicky... ale na ostatnich zatim vubec, co to muze znamenat? je ta jedna samec?
Tak jsem jednu vyhodil, byl to samec, ale ostatni rostou pekne.. jinak, chtel bych se zeptat, jaka ma byt teplota v dobe kvetu? stejna? jo a nekde sem slysel ze kdyz se 14 dni pred sklizni da svetlo 48 nonstop a pak zpet na 12 tak to zvysi vynos, je to pravda?
tak to nevim to jsem se nikde jeste nedocetlprotoze myslim ze nez kytky vubec zaznamenaj zmenu svetla ze to nejakou chvili trva.....mohl by to byt pro ne sok tezko rici.....snad vi nekdo jiny
2 olle3: doba u kvetu ma byt podle me stejna jako za rustu akorat jen vlhkost se ma zvysit tak okolo 40-60% jinak s tim "nonstop 48" jsem jeste neslyses ale muze to byt mozny
Nevěř takovejm sračkám, že zvýším nakonec výnos nebo něco, nějakou zázračnou metodou jako je 48 hodin světla.
Celej průběh jejich života(a genetika) se odrazí na výsledku kvality tvojí ganji, ale ne nějaký stupidní stresování ke konci, v době když už to jen v klidu dozravá. Někdo třeba ke konci sníží jen počet hodin světla ale určitě na to nezačne pražit dýl. To je perla zase...
Vlhkost sniž pokud můžeš na 40%, hlavně spíš víc než míň. A teplota třeba 24-25 stupňů. A sežeň si příště semínka od nějaké spolehlivé seedbanky..