Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kostík Zdravím ve spolek. Objednal jsem si z Barneys Farm semínka L.S.D. (skunk krizeny s mazarem). Zítra dojdou a všechno již je připraveno ke klíčení a následnému vysazení na zahrádku. Kamarád mi ale řekl, že takhle odrůda nestihne dozrát, pokud ji zasadím až teď (počítám že 10. - 11. bych jem mohl dát ven. Co si o tom myslíte?
Nazdar Nazdar! Otázka pre všetkých :
Mám Rusa a Great white Shark od Fair Seeds celkom nový bank....
Chcel som sa opýtať či to stihne dozrieť ? priesadky zasadené od 10.4
presadené do kýblov 15.6.
Dnes majú už asi 5-7patier.
KARMA - What goes around comes around. Keep your circle positive
Původní příspěvek od IgorGrinder Nazdar Nazdar! Otázka pre všetkých :
Mám Rusa a Great white Shark od Fair Seeds celkom nový bank....
Chcel som sa opýtať či to stihne dozrieť ? priesadky zasadené od 10.4
presadené do kýblov 15.6.
Dnes majú už asi 5-7patier.
Jj to bych se nebál, že by WR nedošel. U GWS to bude nějak později v říjnu. Ale řešil bych takovej problém až nějak v září, kdy uvidíš, že se kytka přepnula na květ.
Nasiel som zapatroseny dinachem od dinafemu tak dam asi dost hlupu otazku uz je nakliceny a vybehnuty ma to vobec zmysel davat von ? Je 22.6 planra ma par dni dokonci sa vonku alebo je to uplna hlupost ju trapit vonku ?fakt nevm co od radosti ci to supnut von bude sa to vobec dat dokoncit takto neskoro ?
Dokvět je o genech a o fotoperiodě ne o výšce, takže ho dej klidně ven. Bude nižšího vzrůstu, ale pokud tahle odrůda obecně venku dojíždí v pohodě, stihne to i ten tvůj.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
zdravim vsetkych growerov mam taku malu otazku , ze mam moznost nasadit klony kaya47 cca 15 cm velke ale budu az 20.7 a chcem vediet ci to ma niaky vyznam ich este davat von , ci stihnu nabrat a dorast na slusnu velikost alebo sa mam nato vykaslat ?
Původní příspěvek od cantona9 zdravim vsetkych growerov mam taku malu otazku , ze mam moznost nasadit klony kaya47 cca 15 cm velke ale budu az 20.7 a chcem vediet ci to ma niaky vyznam ich este davat von , ci stihnu nabrat a dorast na slusnu velikost alebo sa mam nato vykaslat ?
a este som zabudol ze miesto je pekne slnecne cize slnka bude mat dost lebo co viem tak toto vsetko je vacsinou o svetelnej periode , len neviem ci bude tak kratky cas stacit na rast lebo nechcem mat 40cm rastlinky a zacnu mi kvitnut
Jsem zvědavej na letošní sklizeň. Léto si dává na čas, první měsíc úplně škaredě a teď se to zase horší. Snad nám to všem vklidu dokvete a budeme mít veselej podzim.
Slick-ace tak hovoris ze nemam haluzit a kludne ju supnut von ?Snad sa teda aj pocase posnazi na moje zlaticko :-D a genetika je to tusim hybrid 50sativa50indica chcem dawg jaaa som teda silno zvedavy jak to dokopem tak ju teda koncom tizdna hvizdnem von a uvidime co nato povie diky za radu veduci :-D
A ze bude vzrastom mala mi len vyhovuje menej napadna aj tak tu je corkarov pozehnane pestujem pre radost ne pre vynos uplne som natom uletel namotavacka silna ale to asi seci grovery pozname niekedy ako novacik mavam az opacny problem velmi netrpezlivy a az prehnana starostlivost tak som dokalicil uz par rastlin preto si musim radsej capnut po prstoch a krotit sa :-D growu zdar :-D
Hahaha rastlinu mi skosil kombajn autoflower mal byt 10.7hotovy tak som pozbieral par paliciek a hresil jak pohan vyslo to tak do blunta a hotovo a to som si myslel jaky skvely flek hold musim davat uz len na stromy lebo ma slak trafi neveril som vlastnym ociam cely obrovsky areal roky nevyuzivany zarasteny 2metrovou burinou a krikmi co nikdo poslednych par rokov nekosil zrazu pokosene na strnisko a teraz mam ale este jeden problem mam som tam na tom pozemku dalsie dve rastliny autoflovery asi 10dni zasadene priamo do zeme predpestovane doma maju asi 2tyzne jedine stastie ze su malinke a traktor ich neskosil a minul aj kolesom takze su vlastne ok len neviem ci ich mam teraz rychlo ratovat a presadit niekam inam zase ich stresovat riskovat mozno ze aj skapu a budem mat uz naozajstnych trpaslikov alebo sa tvarit ze nic cakat kym sa okolita burina spameta a zaraste znovu a zakryje moje policko fakt neviem nejaky subjektivny nazor posstreh lebo som trochu bezradny byvam v meste a dobrych flekov je tu zalostne malo na strome mam jednu rastlinu zavlazovaci system mam prespekulovany tak ze tam mam infuznu sustavu hadicky na konci exadrop to je z nemocnice vychytavka nadtavim si kolko kvapiek kvapne za hodinu napojene na velky vak z vodou z objemom 5 litrou tak to je super len takuto vec mam
len jednu tie autoflowery som chcel nehat v zemi tak neviem co vyspekulujem nechcem aby mi nakonec skapali aj tie lebo sa mi tento rok nejako dari ...