Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hezké, pěkný první out. S tim stříháním je to opravdu docela práce na dlouhé dny :-d. Nečetl jsem úplně všechno, ale příště přestaň hnojit tak 2-3 týdny před sklizní a nemusíš tu kytku vůbec dávat do kýble atd.. A na čem záleží kytkám, je hlavně hlína. Čim více dobré hlíny tím budou větší, ale tahat se s tim je hruza, asi víš. Máš docela štěstí s F2, jinak jack herer či blueberry z F1 by měly opravdu velký problém u nás dozrát. Ať se daří!
Díky,jo to stříhání je opruz,jsem rád že je to normální že to takhle dlouho trvá hnojit jsem měl v plánu přestat ale nastali komplikace s čorkou takže to bylo všechno takový narychlo pak a ještě jsem do toho odjížděj pryč.Hlínu sem měl 100% substrát na pelargonie,bud v kýbli nebo vykopaná díra v zemi a v ní substrát.Ta BB byla jdnou jetá venku takže F2 semena byli už trochu naprogramovaný,ale v tomhle podzimu by to byl opravdu problém.Diky tobě taky !
Jináč to tady ještě nekončím,ještě teprve budu kosit zbývající BB,a dokosovat HH,pak shrnu každej model a závěrečný smokereporty
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.
Ahoj
Trochu jsem tady na to zapoměl,nebo sem byl spíš línej to sem psát ( ) takýe s 3. měsíčním zpožděním to tu dokončím.
Nuže.BB byli zkoseny později a HH byla kosena celekm na 3x se zhruba 2 týdenímy přestávkamy.Ke kvalitě se výjádřím o trohcu níže.
Naše venkovní partyzánská pole byla zcizena neznámými darmožrouty až na jedno políčko,ze kterého teda moc nebylo.Všechno to bylo BB.
To soukromé vzdálené políčko dorostlo.Na to že na to nemělo moc času tak do docela uctyhodných rozměrů.Bli rozpoznány 3 modely či phena.Semena stály za starou Belu ze kterých to bylo jeto,a tak mezi pár zbylými samicemi byli ještě asi 2 hermáči,které jsem neoběvil.Avšak naprcána byla pouze 1 kytka a ještě jenom částečně,ten jeden hermáč (crazy ).Bylo tam i pheno fialovo purpurové barvy takové jako má Khola.Ale jelikož jsem se o pole prakticky nestaral tak kvalita odpovídá píli,palice jsou řítké,ale to je spíše špatnými modely a velmi špatným podzimem.Voní to všechno hodně po česneku.Kouřit jsem o nezkoušel,ale věřím že by to asi zkuřovalo,je to docela osypaný.část jsem dal na výrobu masti,zbyylou uložil,kdyžtak využiju na příští mast jestli budu dělat nebo když dojde na lámání chleba
Takže celkem toho bylo asi 400g kvalitního zkuřiva
BlueBerry -
Vzhled trochu řidší,ale když se to za vlhka trochu zmáčkne tak to pak tak uschne a je to tvrdý jako lampa,barva tmavě fialová,má to hodně tendenci se přesušovat,takže skladovat vzduchotěsně jinak se to drolí na prach.Když je to přesušený tak to na pár vteřin šoupnu do páry a je to ok voní hodně po lesním ovoci,žádná skunková vůně.Chut těžko popsat, ale je to out takže nic moc extra.Neškrábe.Zkuřuje to velmi obstojně řekl bych,ještě jsem na to neměl kritiku.Stavy jsou takové více pohodové a vysmáté.
HollandsHope -
Vzhled kompaktní paličky,zelená barva,hezky obsypané a docela tvrdé i bez úprav.Vypadá to moc hezky.voní docela skunkově,ale né tak intenzivně.Chut opět těžko říct,není moc cítit.Neškrábe.Sklízel jsem jí na 3x.1. várka zkuřuje velmi dobře a má lepší chut.2. várka zkuřuje ještě víc než 1. ale chut je horší než u 1. a tu 3. jsem ještě ani nezkoušel.Zkuřuje víc a intenzivnějc než BB,model dostal přezdívku halucinogen/schyzofren...Stavy nejsou moc pohodové,spíš těžké zkouření,zasekanost.Při větší távce (asi 8 skel ve 4 jsme dali) se dostavují halucinace,mnohkdy nepříjemné a trochu schyzofrenie a paranoia.Ale neříkám že je to špatné,když se budu chtít zbourat tak sáhnu po tomhle.Je to asi nej model, kterej jsem vypěstoval.
Tak to by bylo asi tak na závěr Kdyby měl někdo nějaké dotazy tak at se klidně ještě zeptá.A děkuju všem co mi poslali K+,díky
Nedej zaniknout přísloví "zlatý český ručičky", vstaň z tý židle a přenes ten nápad z hlavy do fyzický podoby! Máš na to!
" Žijeme ve zvláštních časech, kdy mladí i staří jsou vzděláváni ve lži a ten, který se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem " Platon 427 B.C.