Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vůbec se nesnažej dodržovat harmonogram a rostou si jak chcou dneska jsem přikrmil bakterie...udělal jsem roztok půl lžičky melasy a 400 ml dešťovky a každá dostala 100 ml...
pidismokereport z "C.U.Z.V.J" (celkem uschlého zkušebního vzorku Járiny)...high velice energické(furt bych fungoval a něco dělal...zejména na pěstírně a kytkách)+takové podporující myšlení(občas se zaseknu...čumim a rozímám nad aktuálním problémem a snažím se docílit co nejefektivnějšího řešení)...chuť při potáhnutí velmi sladká a příjemná(daleko slabší než u obyč.cigára)po vydechnutí cítím jakousi kořeněnou příchuť , která mě nutí jít něco zežrat
Původní příspěvek od travodlak ještě porovnání od uříznutí po dnešek...
pidismokereport z "C.U.Z.V.J" (celkem uschlého zkušebního vzorku Járiny)...high velice energické(furt bych fungoval a něco dělal...zejména na pěstírně a kytkách)+takové podporující myšlení(občas se zaseknu...čumim a rozímám nad aktuálním problémem a snažím se docílit co nejefektivnějšího řešení)...chuť při potáhnutí velmi sladká a příjemná(daleko slabší než u obyč.cigára)po vydechnutí cítím jakousi kořeněnou příchuť , která mě nutí jít něco zežrat
Dobrej smokereport, ale mohl bys trochu brzdit s uploudovanim, myslim ze staci to ukazat jednou za 3 dny a ne za den ale ja nejsem mod, takze si do toho nenech kecat
plánuju pod tim takovou bonsajku z jednoho klonu...no a mezitim chci při dlouhých podzimních a zimních dní v posledním fochu začít testovat diody
taky mi zas nejde o to mít z každý kytky co největší gramáž...do budoucna spíš plánuju pěstovat jen takový bonsajky s tim že každej foch si pojede svojí periodu a já jen budu přendavat kytky z jednoho fochu do dalšího podle toho jak porostou(rád čumim do kytek ve všech stádiích )
spíš než do sodíku bych v budoucnu celou skříň osadil diodama...
rád testuju nový věci...
jinak to u tebe vypadá na parádní úrodu ať se daří minimálně stejně
ještě sem nevážil...protože to neni uplně suchý...
a asi ještě chvíli nebude...sem prolezl hromadu témat o curingu tak to testnu...věřim tomu že to bude znát...když si to chvilku poleží ve sklenici...samozřejmě budu pravidelně kontrolovat a větrat...
ale ještě to neni uplně suchý takže to je spíš pro zajímavost...jinak sem velmi spokojen a u cfl zatim zůstanu
paličky nejsou nikterak velký ale je jich velmi mnoho a jsou poměrně tvrdé...z předešlých pěstů pod cfl byly paličky dost tvrdý a jedna málá mezi dva prsty stačila na parádního osobáčka jestli to bude i u Járiny tak si myslim že mám do sklizně Shivy vystaráno... a o to mi hlavně šlo...abych nemusel projíždět benzín a telefonovat(mnohdy zbytečně) jestli někdo něco nemá...a když bylo tak většinou hnojivama o kdoví čim vyhnaný vyloženě sra..y...