Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...čerte...škoda tvého I.P...byl to krásný kousek...viděl jsem jí a říkal jsem ti že moc dlouho nevydrží, snad bude první ochutnávka kvalitní ...vůbec jak se daří tomu "hovadu" někde v kopřivách ? Rád bych viděl nový fota. Tvůj bratránek BURY
...........na toho "zmetka " se chystám někdy v sobotu........celkem se bojim plísně..........dneska bylo celej den kolem 15nad nulou,až z toho zas vylezli komáři z děr a kvanta palic se mě obalila tou prášivou sviní........!!!!!
......mno uvidim jestli OK. ..nebo Death..........!!!!!!!!
.....Ať to všem pěkně roste a dělá pořádnej bordel v hlavě.......!!!!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 04-11-2010 v 23:42 PM
............tak s timhle burani od nás z prdelákova fakt nepočítali...!!!!
. ......na jednu hóóódně krutou spářku po mě chtěli stahat z netu ňákou tu music(Manu Chao ,vis.zámek,tleskače atd.)........mno a jak ty pardi byli opět tak nějak průběžně v nějakym krutym "prdelstavu " tak jednu chytrou tlustořepu napadlo mi na seznam dopsat údajně český fanky "Šluk a Fuk"..........
....
............já hovado jim to sežral i s navijákem a možná i podběrákem......!!!!!!!!! ......no ,ale fakt sem něco našel.......!!!
......"Šluk a Fuk" .......to jsou vyhulený mozky z Jamajky ....
..........a jejich hudební začátky
....... vzhledem speciálně upraveno pouze pro Growery...!!!!
.....zoom....zoom....zoom......
.......dobrou chuť.......
.......přeje Čert.......kuááááááááá
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 08-11-2010 v 22:44 PM
..........jelikož a jenom proto že fakt nemám moc času,protože za pár chvil pálim do rachoty,nestihnu vám sem vrazit nejčerstvější info+snímky z kosy včerejšího večera 4tyř částečně rozplesnivělejch kousků z mího "tarrrasního" plácku.
...
............kvanta detajlů a ňáky to povinný hlášení podám večír....!!!!
.......
.............................. ..... ......Teď se vám aspoň pokusim namazat med kolem huby ňákejma "Makříkama" z včerejších okamžiků před kosou.......
.........!!!!!!!!!!
.............a takle dopadla kosa toho zmetka od kopřiv
...........
......kompletně osekán od listí a púosledních 14 dní jel pouze palicovatě....
.....................
..............jóóó´´oó ....nebejt lidičky ,, ,, těhdle dvou ......
,,,,..........pacošů ,a TO samo je "OČIVIDNÉ", --
..že se jedná o Hubené a Tlusté ........naše "Hypervřed"...
...Hubené je To se špekem...!!!!...??? kreslené.....kuáááááá
,.....vůbec bych zřejmě vůbec nebil TAK ZHRUBA tam kde teď s
-------------- <<..."PĚSTEM" ..>> jsem...!!!!
.........mnoooooo teda kontrt.v tomto <reálném>>>>>.....čase je TO zhruba na půdě .......kde je zrovna <<<< kkoooóóóóssaaa ,že.
----by do toho snad Čert praštil .. ...silně se blíššžžícííí..íí
.......teplotám 20<<<< ašš ..<45 poD NN...ullOOúúúúúú --------
.....cééééééélsszzzzzia(kurva to je ale "KELTNA") .....Tímto nám
všem "vydlákovaťákům z řepákovic"(což je skvadra strašně "NELIDSKY OŠKLIVEJCH nespolehlivejch pardů----------.....který jsou ale pro dobro nás
............... všech ostatních "VŽŽŽDY" ochotni podstoupit ((v zájmu kolektivu)) dobrovolně hromadný odběr mozkovích buněk při rehabilitační "ŠPEKOIIIIDNÍ
" derepasní kůře.................!!!!) všem děkuju,že to "OURODA" .....VCAJKU a bez újmY přežila..........!!!! mnnnoóóó ateda aspoň pro mě jako
,,,,,,,<<<<<<<<OUTDOORÁKA..>>>> Tto znaená jediný----
,,,............ ......
..................že napřezrok v březnu opět skočím "NĚKÁÁÁM" ...........
-TÍMTO SE S VÁMI gROWRÁKY LETOS neloučím.........
.....tím spíš že mám tolik fotek a poznatků z 2010pěstu,že to spíš nestíhám
se o to s Vámi VŠEMI podělit....!!!!
.............ale dojmy DODÁM!!!!!
. .........tu fotku si MAX MAX MAX MAX zůmněte.............pravá bota má v oku -------"KUŘÍ OKO"...!!!!
.......SEM TO TO TO kreslil cca.3hodky kurva.........to byl ZASE ZÁSEK!!!!!
-------AŤ TO VŠEM chutná a dělá bordel v HLAVĚ.......
..................Č...!
- - << Čertisko >> - -
Naposledy upravil čertiskočert 05-12-2010 v 03:32 AM
Suší se koukám dobře...to je dobrá práce
Fotký nádherné, krásné zobrazení ale pár jích je mázlejch na tom trošku zapracovat Ale jinak to byly krásné kousky a krásně pěstované.
Je vidět že se jim tam u vás na TERASE líbí a daří a jsou spokojeni
Příští rok přeju ještě větší úrodúúúú.
Dále děkuju žes tu zobrazil mojí vydlabanou díni s kterou jsem si na chvíli zahrál na patologa
Jinak to kreslíš přes GIMPa že, pokud se nemílím )
Každopádně jako Photoshop pokročilej nemůžu odolat a dát pár rad ;DD
To ovšem až osobně se uvidíme
Každopádně máš mojí plnou důvěru a držim palce
..........mno burajs ..každopádně s těma prachama je to pro studentíka ještě větší oříšek k rozlousnutí nežli pro někoho kdo by měl ňákou stálou kačku...............ale věřim že si parde určitě ňák PORADÍŠ......!!!!!!!!!!
........joooooo a ty malůůůůvky přez Gympa nééééésůůů....sic eho mám ale SU SÁM nějaké lííné si u toho přešíst návod a začít v tom lítat-------tydle grafítky jsou všechno olejomalby pěkně rukou a na "PLÁÁTNO"
.........kecám ..rukou ,ale v Picasa 3řetí level........!!!!
...............a dále jen ochutnávky...!!!!!!!
...........nedivte se týýýýý hromadě hozený bokem ............to jsou ještě
......."PŘEBYTKY" z loňska.......ňáký trošek ještě zbyl...
.................to většina z Váááás asi říci nemůže že má ještě loňské KVÍTÍ.....!!!