Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mate to uz dost nakvitnute, pisali ste ze ste okolo 45 dna. po minulej urode vysadzujem hnojivo na konci 4ho tyzdna kvetu. skusil som to najprv na jednom klone a stratila sa ta mydlova chut pri pozivani . pani, nemate to prehnojene a vsetko to ide od korenov? cpat do toho este viac hnojky.... no neviem a na experimentovanie uz casu nieje . asi by som to prelial destilkou.
má pravdu ten slovenský bratr je to spálené a to tak že i kořeny dnes jsem udělal podrobný průzkum a zjistil to takže přehnojeno jak mi můj instinkt říkal hned na začátku naštestí už začali rust nové bíle kořínky ale bylo to na poslední chvíli čím menší kytky tím horší stav mělo mě to napadnout ale ta houbová choroba tam taky zaváněla naštěstí né ale je to dřina ujrčit přesnou přičinu když je člověk kokot a dokáže to spálit tak že listy hrají všema barvama
je to veda, hary, je to veda:-) Ja vytahl korenovy bal z vetniku a musim rict, ze usazenini treba soli jsem nezaregistroval, ale koreny nejsou imho bile... jsou takove jak slabounke kafe s mlikem:-) proste hnede ale to mi v jline prijde normalni... nebo musi byt jasne bile? Mam do toho nalit nejakou tu trichodermu:-)?
třeba v hlíně je mám trožku na hnědlé a v kokosu převážně uplně bíle tyhle co jsem spálil byli hněda a to dost až i do žluto hněda o víkend budu mít konečně foták tak vše nafotím jinak bych tal lil spíš enzymy