Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Buď ji něčím podepři a nebo jestli zas tak ohnutá není, tak ji nech jeden den skoro bez slunka, já je mám u malého okna v šopě a jeden den byla totální tma a ona se mi sama od sebe úplně vyrovnala
Zdravim, k zesileni stonku rostliny se pouziva maly PC vetracek, ktery ofukuje rostlinu (ne moc silne, aby rostlinu nezlomil). Pokud ten vetracek na rostlinu nefouka, rostlina pak nema duvod svuj stonek zesilovat, jelikoz si mysli ze je to zbytecne. Kdyz rostlina povyroste a je starsi 3 tydnu je dobre pouzit nejake dusikate (rustove) hnojivo, ktere rostlinu posili. E-shop klecka ma velky vyber co se hnojiv tyce - http://eshop.klecka.cz/index.php/cPath/47_51 Teplota by se mela pohybovat mezi 26-28 C a vlhkost kolem 60% jinak i vlhkost je velice dulezity predpoklad pro silny stonek.
btw. pokud se rostlina otaci za slunkem, tak se ji snazime natacet na opacnou stranu, aby byla stale ve svisle poloze. Po nejakem case az rostlina vyroste ji presadime do pudy az po prvni (delozni) listky, rostlina tak zesili.
Neposuzuji člověka podle toho, co získal, ale podle toho, co dal. Albert Einstein
Mám taký problém som naprosty LIKE v pestovani a moje prve rastlinky v mojom prvom grow boxe uz padli za obet mojej tuhe robit nieco co nemam nastudovane. takze po tychto udalostiach so msa rozhool skontaktovat z niekym kto mi pomoze. Mám taky problem ze moje rastlinky su 3 su pomerne male asi 8 cm maju zhruba 2-3 tyzdne ale jedna znich to nezvlada a ohyba sa stonka ktora je zjavne velmi slaba opiera sa o drevenu palicku ktoru som jej dal ale pochybujem ze to staci a podalsie takto stonka nezosilnie poradte mi co stym...
Pokud jsou tak malý, tak je přesaď. Předpokládám správně, že je jedeš ze semínek? Pokud jo, vždycky bývá problém u čerstvě vzrostlých rostlinek, že se ohýbají. Nejlepším a nejjednodušším řešením je kytku opatrně vyklepat ze stávající hlíny a zasadit znovu, hlouběji. Ideální až po první lístky (aby byly třeba jen max. 1 cm nad hlínou), který stejně půjdou brzo do háje.
A ještě jednodušší je příště sázet do květináčů, který jsou naplněný hlínou jen do polovičky. Rostlince to stačí a není pak nic jednoduššího než zbytek hlíny dosypat a vyřešit problém natáhlého stonku.
čau lidi posledni tydny pořad chcije,je zamračeno a nejspíš kvůli tomu se mi kyti strašně vytáhly..(a myslim že nejsem sam)...!to nee!.chci se zeptat jak to řešíte ?(pěstuju sklenik) a co myslíte je rozumne zlomit hlavní větev?nebo by to mohlo kyti nějak ublížit..dík moc za rady brzo sem mrsknu nake fota at vidite peace
Ve skleníku,foliovníku to roste jako blázen.Zkušenosti jsou takový,že není problém,aby ti kytka vyjela o 25cm za týden.Ono taky záleží,jestli to je Indika,Sativa a nebo mix a kolik tam je % Sativy a Indiky.Rada na závěr.Počítej s tím,že kytky,kde rostou a je tam velký vlhko(skleník,foliovník) rostou jako blázen,tak se nediv,že ti skleník nebude stačit.Normálně tu kytku zlom a nebo ohni,jak chceš,ale vydrží všechno,toho se vůbe nemusíš bát
Zdravím,Zasadil jsem dvě semínka "The ultimate"klíčení trvalo pouze 1 den,ale stonky jsou šíleně dlouhé,co by jste s tím teď dělali?Jsou to moje první semínka.