Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no ja myslim ...?ze hlavni je dulezity prvni grow..utoho se naucis hodne ..a jak se rika vsechno zle je k necemu dobre.tady je to dobry pruvodce, ale naucis se sam(u me se posralo snad skoro vsechno tecka by byla asi policejni komando..
mam dotaz pěstuju v hlině mam 4l květníky ale připada mi to už jako hydro co naleju nahoru hned proteče do misky pod květnikem deně dostanou 4dcl vody v ni je 2ml Plagron terra bloom a 0,2ml Plagron Green Sensation kytky to snaseji ok ale chci se zeptat neni to malo
musíš to dělat opatrně, jak se ti seschne ten substrát tak se ti jakoby oddělí od květníku a když to zaleješ tak ti po stěnách ta voda steče než se pořádně stačí vsáknout. zkus si odhrnout ten keramzit kolem kytky a zalévat třeba na dvakrát ke stonku.
zdravim všechny odborníky a mam dotaz.WW ma dobu kveteni 6 až 8 tydnu na poslední tyden mám naplánované zalívat jen vodou a dva tydny před kosou je chci nechat při světle jen 6 hodin a 18 hodin tma je to pry dobre na krystaly no uvidime co vy na to?
zdravim a prosim o radu.Jak se mi pred casem zacaly nejky kyky hermit tak sem otrhaval samci kvety a ok.A ted se mi zacinaji na dvou kytkach tvorit semena ale jen na vedlejsich palicich na hlavni nic ta vypada ok asi jsem to neuhlidal.Ted chci 2 tydny zalivat jen vodou a pak setnout.muze se mi cela uroda jeste pojeb.. nebo ty samice ty 2 tydny budou v pohode.Ten samci kvet ne a ne najit.