Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosimte kdyz ty kytky necham aby byly velky jen 50cm tak na ne nemusim svitit 600w ktera prosviti 80cm.podle meho je optimalni vyska 70cm.
mam to zaplnene protoze delam SOG ale bez pletiva.kdyz se dostanu na cca prumer 30g z rostliny mam urodu 600g a toho ja chci docilit.Spodni vetve striham at se kyticky nevysilujou.na rustu sem je krasne zastipoval a WW se urcite povedli.
nebudu se tady hadat mam na to svuj pohled,a kazdej si to dela po svem.
Hlavne sem chtel poukazat na tu seed banku protoze to ma bejt 100% indika ale je to presnej opak
Nechci tě v žádnym případě buzerovat nebo se s tebou hádat, je to tvoje skříň, dělej si to, jak uznáš sám za vhodný. Jenom jsem chtěl dobře poradit a už jsem třetí, myslim.
Evidentně ti nejde o to zkrátit celkovou dobu sklizně o každej možnej den, kytky si necháš pěkně vyrůst, to je v pořádku, je to většinou ten hlavní předpoklad pro to, využít celej genetickej potenciál rostliny.
Na druhou stranu to trochu kazíš tim, že je máš tak nahusto. Řikáš, že prosvítíš 80cm. Ve skutečnosti je to tak, že 600W lampa má efektivní dosvit 100cm a musíš jí mít tak 30cm nad vrcholkama abys je nespálil, přičemž to osvětluješ jako je vidět tady na prostředim obrázku. Najdeš tam i ten super spreader (heat shield) a vlastně kompletní info. Doporučuju sundat plexi z cool tube a vyměnit za ten plíšek. Tady se o tom taky píše.
I kdybys prosvítil 80cm, tak to kytkám moc nepomůže, když v tom prostoru nenarovná ani jeden pořádnej list. Nejde totiž o to svítit na palice, musíš svítit na listy. Takže když budeš mít počet kytek a zastřihneš je asi jako v ROUND I a necháš je pěkně vyrůst asi jako v ROUND II a III, budeš na tom nejlíp
To je asi všechno, co bych ti dokázal s jistotou poradit. Jinak to máš fakt pěkný.
Nechci tě v žádnym případě buzerovat nebo se s tebou hádat, je to tvoje skříň, dělej si to, jak uznáš sám za vhodný. Jenom jsem chtěl dobře poradit a už jsem třetí, myslim.
Evidentně ti nejde o to zkrátit celkovou dobu sklizně o každej možnej den, kytky si necháš pěkně vyrůst, to je v pořádku, je to většinou ten hlavní předpoklad pro to, využít celej genetickej potenciál rostliny.
Na druhou stranu to trochu kazíš tim, že je máš tak nahusto. Řikáš, že prosvítíš 80cm. Ve skutečnosti je to tak, že 600W lampa má efektivní dosvit 100cm a musíš jí mít tak 30cm nad vrcholkama abys je nespálil, přičemž to osvětluješ jako je vidět tady na prostředim obrázku. Najdeš tam i ten super spreader (heat shield) a vlastně kompletní info. Doporučuju sundat plexi z cool tube a vyměnit za ten plíšek. Tady se o tom taky píše.
I kdybys prosvítil 80cm, tak to kytkám moc nepomůže, když v tom prostoru nenarovná ani jeden pořádnej list. Nejde totiž o to svítit na palice, musíš svítit na listy. Takže když budeš mít počet kytek a zastřihneš je asi jako v ROUND I a necháš je pěkně vyrůst asi jako v ROUND II a III, budeš na tom nejlíp
To je asi všechno, co bych ti dokázal s jistotou poradit. Jinak to máš fakt pěkný.
podivam se na to zmenam se nebranim
ale s tim rustem sem to tentokrat zkratil o 10 dnu dal sem je tam pekne predrostle 20-30 cm meli a hned sem je zastip. jungle to je poradna zavery z kterejch bych se mel poucit udelam az to bude hotove.
dnes dam njke fotky uz se me to nezda tak nahustene
Dnes sem zalival Enzymy namichane v destovce ph 6,1 a esli to ma njke ziviny sem nemeril ale kazdopadne jim to i tak prospeje
vlhkost se drzi kolem 40-45%
teplota 25 den 19-20 v noci
Na fotkach je videt to ze i kdyz sou nahnacany na sobe tak rozzostle sou dost.WW sem zastipoval jen jednou,vyska 60-65cm.Big Bud XXL tam je 2x a jeden se vytah protoze sem ho tam dal pozde byl o 14 dnu podejc řizlej,nakonec bude peknej vyska 70cm.
No a nas nejvic rozjetej Pineapple Chunk ktereho tam ma 3 ks ma bejt typ: Indica Dominant ma 115cm ten nejvetsi a jasny SATIVA znaky jak v stavbe vetvy listu a proste vseho.ty sem ani nevyndaval k foceni to az jedine palicky.
Kdyby se to tahlo za svetlem tak se tahnou vsechny a to se nedelo.
jak teď vypadá ten Pineapple? Vidím je na té celkové fotce polámaný vzadu, ale zajímala by mě palice.
Taky se mi táhnou jak sviň. Přepnul jsem kvůli nim na květ dřív, ale díky tomu asi nebude optimálně využitá plocha
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
jojo sativa jak prase
ty chceš taky čistit?? Podle fotek mi přijde, že by ještě týden navíc snesly.
Samo vypadají velice chutně, už se taky těším
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Dalsi varka fotek je WW.Tech bylo 15 ks a velice krasne se me povedlo je zastipat proto se povedlo ze kazda rostlinka mela 3-6 vrcholu a fakt macatejch.