Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já tam taky dávám polystiren perlit jsem skoušel taky a žádnej rozdil jsem nezpozoroval, já myslim že je jedno esi jedno nebo druhý stejně je mezi tim rozdil jen vtom že perlit je menší a nasaje vodu a polystiren ne
no tet mi to roste lepe nez pred tim pred tim sem mel male a hubene ty prvni dva listky a tet sou delsi a sirsi a ti spicky sou taky vetsi ja sem chtel jen vedet kdy by sem se mohl dckat dalsich listku
dobry hosi uz je to lepsi mam dalsi listy a ten stonek konec az ty holky vyrostou tak to budou macaty samice xD jo a po jak dlouhe dobe bych mel zastrihavat? a jak poznam jestli je to samice nebo samec?
ja zastřihavam třet nebo čtvrty patro ale zaleži na tom co maš za seminka nějaký druhy to moc radi nemaj ikdyž ja striham všechno a roste to dobře.No pokud to planuješ mit na tom balkoně tak to poznaš až se skrati fotoperioda na (až se začne skracovat den) tak ti to vyhodi buď pěkny chloupky blizniček nebo tomu narostou koule a bude to samec, myslim že to poznaš samci když přechazej do květu tak začinaji tahnout strašně do vejšky ale ja ti přeji aby si měl pěkně chlupaty slečny =D