Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdraviim, koukám, že na těch fotkách to máš docela dost orosený, takže to zřejmě dost kropíš..Poradil bych ti, aby jsi to už nedělala..Ve fázi růstu kytii vlhkost potřebují, ale ve fázi květu už tolik ne a je tady riziko, že by ti mohli paličky začít plesnivět a to je průser..Grow up!
nabuduce si zozen rezy nejakych dobrych odrôd, lepsia kvalita aj vynos a nebudes mat zbytocne samce , alebo aspon feminizovane semena ked uz tak
nechcem ripat ale nieje tich fotiek az moc ? pripada mi to ako album 14-stky na Fejsbuku ... za den sa tie kytky az tak nezmenia aby si musela kazdy den davat 10 a viac fotiek ... aj ked so svojim prvym INom by osm sa tu tiez asi chcel pochvalit
to iafour: tak ja to uz kropit nebudu....jsem prave myslela, ze by bylo lepsi kdyby se pri kvetu kropily...
To acheron: pokud jde o ty fotky, tak bych nechtela nic zanedbat a proto jich sem davam tolik...je hodne veci ci ja muzu prehlednout, ale muze si jich vsimnout nekdo jinej, takze radsi vic nebo min...
nebral bych to jako problem ba naopak, dit se ti zvetsujou palice, tak bud rad :-) svitil bych dal, dokud se mi to nebude zdat zralý.a to zdaleka nevypadaj, delaj ti to vsechny nebo jen ten noname?pac to může bejt nakej dlouhokvetoucí model a ty tohle delaj.....